Foredrag

Aneste Fredskov

Foredragsholder, forfatter, mentor, coach, maraton- og ultraløber, verdensrekordholder, powerkvinde og ekspert i stærk mentalitet

Foredrag om motivation og positiv livsindstilling

Aneste Fredskov er mest kendt som Maratonkvinden – hende der løb 366 maraton på 365 dage. Diagnosticeret med multipel sklerose gjorde hun, hvad de fleste troede var umuligt, og hun fortsætter: 5 maraton på 48 timer, i løbesko fra Danmark til Paris, 24 timer på løbebånd og alt andet, der fylder hendes hjerte med glæde. Aneste er godt på vej mod 700 maraton. Glem alt om begrænsninger og gå efter guldet. Det er muligt for alle, og Aneste er meget passioneret omkring at inspirere folk til at få det bedste ud af hver eneste dag og få succes i livet.

Hendes motto er, “Jeg kan, jeg vil, jeg gør det.” Som hun siger, “hvis jeg kan, kan du også – gøre det, du vil.” Aneste beskriver sig selv som en almindelig kvinde, der har fundet frem til sin indre styrke. En styrke Aneste er overbevist om, at vi alle besidder og kan finde frem. En styrke du kan bruge til lige nøjagtig det, du ønsker. Det, der gør dig glad og får dit hjerte til at banke lidt hurtigere. Løb og maraton er Anestes passion og gør hende glad. Hvad gør dig glad? Det handler om meget mere end løb og maraton. Det handler om at få det bedste ud af hver eneste dag. Aneste kommer ud over scenekanten, når hun holder foredrag om motivation, livsindstilling, valg, ansvar og positiv tænkning. Aneste udgav i 2013 bogen: “Maratonkvinden – 366 maraton på 365 dage”. Lige nu er Aneste i gang med at skrive hendes anden bog, der udkommer senere på året.  

 

Aneste kan bookes her

 

Foredrag af Aneste Fredskov  

DU KAN, HVAD DU VIL

DU KAN, HVAD DU VIL. Hvis det er vigtigt nok, hvis du vil gøre arbejdet, hvis du tror på det, og det gælder for os allesammen. Bliv inspireret og motiveret til at få det bedste ud af hver eneste dag og skabe det liv, du ønsker. Aneste fortæller selvfølgelig om 366 maraton på 365 dage og Running2Paris med fokus på motivation, stærk mentalitet, passion og forpligtelse, tage ansvar for sit liv og meget mere. Alle rives med, når Aneste Fredskov fortæller passioneret og intenst. Via egne erfaringer inspirerer og motiverer hun publikum til at tænke, “Når hun kan, kan jeg også.”  Hun fortæller en inspirerende historie og viser, at du kan få succes – også i modgang. Aneste åbner op for sin værktøjskasse og taler om:

• At drømme, sætte mål og nå dem 
• At ting er mulige – opnå det umulige
• Positiv tænkning og stærk mentalitet
• At elske sig selv – selvværd og selvtillid
• At finde lidenskab, viljestyrke og mod
• Få inspiration og bliv motiveret
• Find passionen og forpligt dig
• At foretage valg og tage ansvar for sit liv
• Fra sygdom til sundhed og styrke

Publikum får ingredienserne og værktøjer til succes, og hun ved af egen erfaring, at det virker. Aneste varierer gerne foredraget alt efter jeres ønsker. 

 

NYE FOREDRAG

Skab dit drømmeliv med loven om tiltrækning

Jeg vælger glæde – med udgangspunkt i Anestes kommende bog

 

Permanent link til denne artikel: http://www.fredskovmarathon.dk/foredrag/