Print denne Side

Foredrag

800_4955
Annette kan bookes her

 

ANNETTE FREDSKOV

 

FOREDRAGSHOLDER, FORFATTER, MENTOR, COACH, MARATHONLØBER 

 

Med udgangspukt i hendes marathonprojekt holder Annette foredrag om motivation, livsindstilling, valg, ansvar og positiv tænkning. Det handler om meget mere end marathon – det handler om at få det bedste ud af hver eneste dag. Foredraget er for alle.

 

Annette Fredskov fik i 2009 diagnosen sklerose – et spark i røven, som hun selv siger det. Beskeden om at hun skulle passe på med løbetræningen og ikke løbe langt provokerede hende til at sætte mål om at løbe hendes første maraton i oktober 2010. Det blev kærlighed ved første skridt.

Annette Fredskov kastede sig ud i sit livs udfordring, da hun som den første i verden satte sig for at løbe 366 marathon på 365 dage. Da hun passerede målstregen den 14. juli 2013, havde hun løbet 15.445,2 km og slidt mindst 20 par løbesko op. Ingen vil blot tilnærmelsesvis kalde det for en normal bedrift, men Annette beskriver stadigvæk sig selv som en almindelig kvinde. ”Jeg er først og fremmest mor og hustru”, siger hun.

Annettes projekt handler om at sætte sig et mål og gennemføre det. Hør hendes levende beretning om, hvordan hun i lyset af en alvorlig krise valgte selv at tage ansvar og få det bedste ud af livet. Det kan vi allesammen lære af. ”Uanset hvad livet byder på af udfordringer, så bestemmer du selv, hvordan du vil håndtere dem.”

Annette har udgivet bogen: “Maratonkvinden – 366 maraton på 365 dage” (2013).

Annette fortæller passioneret og intenst, så alle rives med. Mød hende, hør hende, spørg hende til råds, og bliv selv motiveret til at få det bedste ud af de muligheder, som tilværelsen giver dig.

 

En almindelig kvinde og en passion

 

Foredraget tager udgangspunkt i Annettes marathonprojekt. Hun fortæller hudløst ærligt om, hvordan det var at stå op hver dag i et år og løbe 42,2 kilometer uanset hvad. Hele følelsesregisteret var i brug. Det var et eventyr med smil og tårer, glæder og udfordringer.

Annette åbner op for sin værktøjskasse og taler blandt andet om at sætte drømmene fri, at sætte mål og nå dem, motivation, passion og forpligtelse samt at tage ansvar for sit liv. 

Hun fortæller om:

  • Man kan, hvad man vil. ALT kan lade sig gøre for ALLE. Det der med at sige, jeg kan ikke, det holder ikke. Man kan træffe et valg om at lade være, og det er fint nok – men man skal ikke sige, at man ikke kan.
  • Hvad er det, der får dit hjerte til at banke? Hvad motiverer dig?
  • Uanset hvad livet byder os af udfordringer, er det altid vores eget valg og vores ansvar, hvordan vi håndterer det. Vi bestemmer selv, hvordan vi kommer videre.
  • Andre har ikke ansvaret for at gøre os glade. Det er vores eget ansvar.
  • Hvis jeg vil have et anderledes resultat, må jeg gøre noget andet, end jeg tidligere har gjort.
  • Der er altid noget positivt, selv når det er mørkest.
  • Det er dit ansvar at fortælle dig selv historier, der maksimerer din hverdag og din livskvalitet.
  • Du opnår ikke succes ved at blive i din komfortzone.

 

“Tak for et spændende og inspirende foredrag her i Rambøll om dit fascinerende marathonprojekt. Det er ubegribeligt at sådan en præstation overhoved er muligt. Ikke mindst efter at have mødt dig, – du er jo et helt almindeligt menneske, -Som en kollega sagde bagefter!. Rigtig mange kollegaer har efterfølgende udtrykt begejstring for dit glade og inspirerende foredrag om dit projekt. Særligt har du rykket noget mentalt inde i mange af os, barriere flyttes og mulighederne virker ubegrænsede. En del kollegaer har nu med din inspiration valgt at prøve kræfter med VM i halvmarathon til foråret. For mig personligt har du opmuntreret mig til at flytte grænser ift. løb, men også ift. arbejdsopgaver, hvor jeg flittigt bruger dit motto; jeg kan, jeg vil og jeg gør det ;o)) – og det virker. Jeg har nu valgt at deltage i mere end et marathonløb til næste år og har som en del af træningen bl.a. skiftet bussen ud med løbeskoene til og fra arbejde nogle gange om ugen. Hvor er det godt for psyken at komme på arbejde efter en morgenløbetur. Nu vil jeg glæde mig til at læse din nye bog.”
– Ole Torp Aundal, Rambøll

 

”Tirsdag den 17. september havde vi på VUC Næstved besøg af Annette Fredskov. Annette afsluttede en motionsdag, vi afholdt den dag, med et foredrag om sit projekt 366/365. Det blev et uforglemmeligt foredrag, som fangede vores kursister fra første sekund. Kursisterne var imponerede over selve den fysiske præstation, men det der især fangede, var Annettes filosofi om at hvis man sætter sig et mål – og målet er vigtigt nok – så kan man også nå målet. Annettes små fif, som f.eks. at starte dagen med et smil – også selvom der måske ikke synes så meget at smile af – blev også modtaget med eftertanke af vores kursister. Annettes direkte måde at tale til kursisterne på – med fuld power – gik lige ind hos tilhørerne, og de bemærkede især, at her var ingen moraliseren eller bedreviden som skulle luftes.
Vores voksne, men unge kursister, var en god målgruppe, da de fleste af dem jo er i gang med deres ”Second chance” for at få en afsluttet eksamen, så de kan komme videre i uddannelse og job. De fik et boost og en tro på at det projekt, de selv er i gang med, kan lykkes, men også at det er dem selv, der skal få det til at lykkes.”
– Carsten Christensen, Lærer på VUC Næstved

 

”Anette gav vores personaleforening et engageret, underholdende og yderst spændende indblik i hendes projekt 366 Marathon på 365 dage. Annette er en yderst levende og medrivende foredragsholder, der fortæller om hvordan viljen til at gøre det ”umulige” drev hende til at opnå hendes mål, Man blev  grebet af Anettes Motto: Jeg kan, Jeg vil, Jeg GØR det, som også gav stof til eftertanke for deltagerne til foredraget.
Annette kan klart anbefales som foredragsholder, hun formår at fastholde deltagerne gennem foredraget med hendes indlevende formidlingsevne og smittende begejstring.
– Morten Berthelsen, Production Manager, Sika Footwear

 

”Hvordan finder man motivation til at gøre det umulige, som du gjorde på trods af sygdom, det spørgsmål fik vi grundigt besvaret: man kan hvis man vil, sætte sig et mål og huske at ansvaret er dit eget. Annette fortalte så intenst om sine oplevelser, vi blev alle grebet af den ærlige åbne og levende måde det blev fortalt på, tydeligt understreget af kropssprog, gode glade smil og fortælling om oplevelser undervejs, hvor ikke mindst støtten fra pårørende var så vigtig og nødvendig. Alt sammen noget vi alle sammen kan, må og skal huske på. Flere af deltagerne har efterfølgende fortalt at de er begyndt at smile når de vågner om morgenen, og byder en ny dag velkommen, andre følte at de undervejs havde været med i rygsækken under turen… En fantastisk god aften, som vi aldrig glemmer.”
– Solveig Mølgaard, formand, Diabetesforeningen i Næstved kommune (link)

 

 

Annette kan bookes her

 

Permanent link til denne artikel: http://www.fredskovmarathon.dk/motivation-kurser-foredrag/