Thorshavn Marathon – vi ses igen

Op ad bakke, ned ad bakke og så op igen. Det er ruten kort beskrevet.

Alligevel var det ikke så hårdt, som jeg havde regnet med. Selvfølgelig var det hårdere, end de flade ruter, som jeg er vant til, men jeg havde mere energi og kunne holde farten bedre, end jeg havde forventet. Som mange gange før holdt jeg samme kadence hele vejen. Jeg rundede halvmarathondistancen i 1.58, og jeg kom i mål i 3.58, så det er stort set den samme fart.

Det var godt løbevejr, men sigtbarheden var dårlig, så jeg er glad for, at jeg de sidste to dage har nydt udsigten på Færøerne. I dag kunne vi ikke se så meget, men jeg nød alligevel turen meget.

IMG_1535IMG_1536IMG_1543

 

 

 

 

 

 

Fantastisk at løbe med havet på den ene side og fjeldet på den anden. Naturen er skøn heroppe og bør opleves. 

Vi var omkring 200 løbere til start på halv- og helmarathon. Feltet blev hurtigt spredt, men jeg følte mig aldrig rigtig alene. Et par gange fulgtes jeg nogle kilometer med andre løbere, og det meste af vejen kunne jeg se nogen ude i horisonten. Minimum hver femte kilometer var der depot med meget servicemindede og søde hjælpere, der heppede. En del af ruten var i Thorshavns gader, hvor der var mere liv. 

De sidste kilometer satte jeg farten lidt op for at sikre mig at komme under de magiske fire timer. Det var overraskende for mig, at jeg kunne løbe så godt i dag. To dages restitution fra løbeskoene har nok givet lidt ekstra energi. I går valgte jeg en vandretur i Thorshavn i stedet for løbeturen, hvilket nok var et godt valg.

Nu skal jeg til afterparty med hygge og god mad. Jeg har haft en fantastisk oplevelse på Færøerne. Tak for denne gang, vi ses helt sikkert igen 🙂

I morgen går turen hjemad igen til familien. Så er det mig, der er hepper på sidelinjen til Viktors Pinsecup.

God Pinse til alle 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Lørdag den 7. juni 2014, kl. 9.00
Sted Thorshavn Marathon, www.thorshavnmarathon.com
Resultat 3.58.42
Marathon i alt 516
Marathon i 2014 36

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/06/thorshavn-marathon-vi-ses-igen/

Skriv et svar

Your email address will not be published.