Fest og farver i løbeskoene

Det er en stor tilfredsstillelse at nå marathon nummer 100, og der var lagt an til fest og farver i lørdags, hvor mine gode løbevenner Henrik Aniol Hansen og Carsten Christensen begge løb i Klub 100 Marathon.

Jeg har haft mange hyggelige timer i løbeskoene med dem begge, og i lørdags var ingen undtagelse. Fest, farver, høj hat og højt humør. Portvinsstop to kilometer før mål, grilpølser, is og kransekage i mål, så drengene blev fejret med manér. Kæmpe stort tillykke 🙂

Jeg nød mit nye flotte og funktionelle løbetøj fra XT3. Der er tænkt på detaljerne, og designet bestemmer du selv 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt  Lørdag den 8. april 2017
Sted Midt i maraton, Sorø
Resultat 4.48.38
Marathon i alt 640
Marathon i 2017 9

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2017/04/fest-og-farver-i-loebeskoene/