SIDSTE NYT om Fredskov Run & Fun i Knuthenborg Safaripark

Vi har glædet os meget til at komme videre med forberedelserne til årets løbefester i Knuthenborg Safaripark, og det kan vi nu. Vi har hele tiden troet på, at det blev muligt at afholde løbene, men det er alligevel fantastisk at skrive dette indlæg med gode nyheder.

I forhold til tidligere år bliver der lidt ændringer, så vi overholder retningslinjerne i forhold til COVID19. Retningslinjer vil alle deltagere få en mail om inden løbene.

Der bliver maksimalt 600 løbere i parken hver dag fordelt på distancerne 7 KM, 14 KM, halvmaraton, 28 KM og maraton. Der bliver forskudt start med et kvarters mellemrum fra kl. 10.15, startende med maraton. Mere info følger.

TILMELDING
Prisen for at deltage i løbet er 275 kr for alle distancer som bl.a inkluderer indgang til parken og en speciel medalje.

Tilmeld dig lørdag her. Vær opmærksom på at vælge rigtig distance.

Tilmeld dig søndag her. Vær opmærksom på at vælge rigtig distance.

Som beskrevet nedenfor er du også velkommen til at løbe virtuelt.

Mere info om Fredskov Run & Fun i Knuthenborg Safaripark her.

NYT
COVID19 har medført ny kreativitet med virtuelle løb, og det er mange blevet glade for. At have et mål, være en del af et fællesskab og stadig have friheden til at løbe der hvor du er. Her får du ydermere muligheden for at tage i Knuthenborg Safaripark, når det passer dig.

VIRTUELT LØB
Virtuelt løb betyder, at du får tilsendt medalje, startnummer og indgangsbillet til Knuthenborg Safaripark. Så laver du selv en rute og løber, der hvor du er. Bagefter hylder du dig selv med den flotte medalje. Indgangsbilletten til Knuthenborg Safaripark kan du bruge, når du ønsker det fra midt i august og sæsonen ud. Ved brug af billetten på andre dage end den 29. og 30. august kommer passagerne i bilen IKKE ind til gruppepris. Se mere info om Knuthenborg her.

I TILFÆLDE AF NYE FORBUD
Hvis der mod forventning kommer nye begrænsninger, der påvirker arrangementet, vil løbene foregå som virtuelt løb, som beskrevet ovenfor.

VI GLÆDER OS TIL NOGLE FANTASTISKE DAGE
I KNUTHENBORG SAFARIPARK.

 Aneste og Fredskov Teamet

www.fredskovmarathon.dk

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2020/06/sidste-nyt-om-fredskov-run-fun-i-knuthenborg-safaripark/