Halvandet år siden sidst

Lidt af hvertI en årrække brugte jeg en stor del af min fritid på marathon, og jeg nød det. Jeg er stadig vild med at løbe og nyder mine marathon, men mit liv er også fyldt med mange andre dejlige aktiviteter. Derfor er det halvandet år siden, at jeg sidst løb marathon to dage i træk.

I denne weekend havde jeg lyst til at prøve igen. Motiveret af, at jeg har sagt ja til at løbe 24 timer på løbebånd sidst i februar i Scala Fitness i Næstved, hvor vi samler ind til Team Rynkeby. Så har jeg brug for kilometer i benene for at have en så god oplevelse med det som muligt.

isDet har været en skøn løbeweekend med godt vintervejr. I dag var der glat en del steder og lidt sne, men med lidt opmærksomhed kan man sagtens løbe uden at falde. Det var skønt at løbe på hjemmebane i Næstved – så er jeg tidligere hjemme hos familien 🙂 En del af ruten er kendt fra Fredskov Marathon, så det var kendte omgivelser.

Benene var lidt trætte efter bakkerne i går, og der var også et par stigninger på dagens ruten, men jeg havde en skøn tur igen i dag. Super dejligt med en god træningsstart på det nye år. Løbet supplerer jeg med spinning i Scala Fitness i Næstved. Jeg har stadig ambitioner om mere styrke og smidighedstræning, og måske bliver det i 2017 sammen med svømning 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt  Søndag den 15. januar 2017
Sted Succes Maraton, Næstved
Resultat 4.27.15
Marathon i alt 633
Marathon i 2017 2

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2017/01/halvandet-aar-siden-sidst/