Om Annette Fredskov

Almindelig – det ord dukker op, når jeg skal beskrive mig selv – i den betydning, at jeg ikke er noget specielt. Jeg er som alle andre. Når jeg kan, kan alle andre også. Men alle skal selvfølgelig ikke det samme som mig. Vi har alle forskellige ønsker og drømme – store og små. Det vigtige er, at vi går efter guldet – det der er bedst for os – det der føles godt. Det vigtige er, at vi stopper med at sætte begrænsninger for os selv. Det handler om at få det bedste ud af hver eneste dag og dermed få det bedste ud af livet.

Det bedste ud af livet – der er der ingen opskrift på. Det skal vi selv finde ud af – hele tiden. Opskriften på lykke er forskellig for hver enkel af os. En del af min opskrift på lykke er løb, så jeg løber marathon – så mange som muligt. En anden del er kærlighed – at vise og fortælle min elskede mand og børn, at jeg elsker dem – hver eneste dag – mange gange. Derudover mærker jeg efter – hele tiden – hvad er rigtigt? Skal der laves ændringer? Tages nye initiativer? Hvad der var rigtig for et år siden, er ikke nødvendigvis rigtig i dag.

Derfor er jeg i gang med projekt 366 marathon på et år. Sidste år var jeg i gang med at leve min drøm ud – at etablere mig som selvstændig coach. Nu tager jeg orlov fra den drøm for at opfylde en anden drøm. Drømme udvikler og forandrer sig, ligesom jeg udvikler og forandrer mig.

I de sidste 19 år har jeg haft et varieret uddannelses- og arbejdsliv med arbejde og uddannelse indenfor flere forskellige områder som revision, bank samt handicap- og psykiatriområdet, hvor jeg blandt andet har arbejdet med undervisning, rådgivning og motivation.

Personlig udvikling har været min store interesse i mange år, og jeg har taget mange kurser og læst mange bøger. I 2010 blev jeg uddannet ID-Lifecoach, og siden da har jeg været selvstændig. Mit liv er en spændende rejse.

Og jeg nyder at rejse. At rejse sammen med familien – gør vi så meget som muligt. Det er en skøn måde at være sammen på.

Det er ikke hele historien . Igennem nogle år gav min krop mig beskeder og talte til mig gennem sygdom, hvilket gav anledning til en del personlig udvikling. Der gik lidt tid, før det for alvor gik op for mig, at jeg gør forskellen. Det handler om min indstilling, og hvordan jeg prioriterer i mit liv. Denne indsigt har medvirket til, at jeg i dag prioriterer anderledes i mit liv og det har naturligt medvirket til forandringer. I dag er jeg er fuldstændig sund og rask og uden symptomer og gener fra celleforandringer og sklerose. Min værktøjskasse bruger jeg hver dag, så jeg kan forblive sund og rask i krop og sind.

Et andet værktøj, jeg bruger, er løb – marathon. Det er blevet min store passion, men sådan har det ikke altid været. Før jeg begyndte at løbetræne for 5 år siden, havde jeg aldrig været vedholdende med nogen form for sport – det var dengang, jeg satte begrænsninger. Nu kan jeg ikke undvære mine løbeture. Udover den fysiske velvære og sundhed, giver løbeturene mig ro, overskud og balance.

I am a happy girl having the time of my life 🙂

 

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/om-annette-fredskov/