Læserne skriver

Simpelthen en af de fedeste bøger om at kunne, selv når alle odds er i mod en. Virkelig inspirerende læsning. 
– Martin Bache Stendahl
 

facebook.com_susanne.t.nyvang 2014.05.11

 

“Jeg har gennem dit 366/365 projekt fulgt dig både på din blog og via Twitter. Har haft på fornemmelsen flere gange, at det ikke har været lutter lagkage at gennemføre, men blev overrasket over, HVOR hårdt det har været ressoucemæssigt, da jeg læste din bog. Jeg fik “Maratonkvinden” i julegave – som jeg havde ønsket mig – og 2. juledag var den læst. Jeg kunne simpelthen ikke lægge den fra mig, da jeg først var begyndt. Jeg har lidt af stress siden i sommer – pga. barndom og opvækst – og det satte min træning helt på standby. Nu er jeg startet i terapi, og jeg har lagt træningsplaner uge for uge, fordi jeg ved, at mine løbeture er der hvor jeg henter energi og overskud. Træningsplanerne offentliggør jeg på min blog “Larsen i form” hvilket udgør det for en træningsmakker for mig. Når træningen er offentliggjort er jeg mere forpligtet til at udføre træningen … og jeg er super glad for det, når jeg ER kommet afsted. Din bog har virkelig motiveret mig endnu mere, og jeg ved nu, at jeg kan … selvfølgelig kan jeg det! Jeg er begyndt at bruge nogle af dine teknikker … positiv hjernevask … og jeg er ikke i tvivl om, at jeg når mit mål … for JEG er også nysgerrig efter at finde ud af, hvad JEG egentlig kan, når det kommer til stykket.”
– af Anonym 29-12-2013
 
 
Tak for en helt fantastisk bog – Maratonkvinden af Annette Fredskov Jensen. Gudskelov havde vi ingen planer i dag, så dagen blev øremærket til bogen. Nu er sidste side læst og jeg har fået en kæmpe lyst til at løbetræne igen. Måske det skal være projekt 2014?”
 – af Laila Mejneche
 

Fantastisk fortælling Annette serverer for os. På en meget fængslende måde får hun fortalt hvilket EKSTREMT projekt det har været at gennemføre, man kan fornemme det har gjort ondt, det har rusket i følelserne, men også hvilken opbakning der har været hele vejen igennem projektet. Et projekt som fortjener al den opmærksomhed og respekt som der har været omkring det i løbekredse, den skrivende og ikke mindst elektroniske presse. Annettes positive tilgang til livets udfordringer og evnen til at glæde sig på andres vegne kommer til udtryk flere steder i bogen – en stemning som gennemsyrede alle de Fredskov Marathon som blev afholdt undervejs i projektet. Bogen er et MUST hvis du vil skubbe lidt til egne grænser og selvfølgelig hvis du interesserer dig bare en smule for løb. 
– af 31-10-2013


Jeg havde ikke rigtig lyst til at stoppe med at læse. Jeg er vældigt imponeret. Og rørt også. Det er en meget, meget fin bog. Fantastiske billeder, beskrivelser og meget letlæselig. Den er dyb og meget mere end blot en løbebog. Bogen giver brugbare værktøjer. Værktøjer vi alle burde lære at bruge. For mit vedkommende, vil jeg bruge bogen som et oplagsværk, de dage jeg ikke tror på mig selv og synes at verden er hård. Jeg synes, at Annette har gjort et flot stykke arbejde og jeg kan slet ikke begribe, hvordan hun kunne skrive en så flot bog på så ultra kort tid. Tillykke med værket!
– af 03-11-2013


Saft’ susme godt skrevet, Annette .. Kan på det varmeste anbefale denne bog … ikke kun for dig, der løber. Mange andre  kan nyde godt af disse meget  detaljerede og levende beskrivelser af hvordan krop og sind kan meget mere end vi tror. Fine indspark om at sætte sig mål og se muligheder frem for begrænsninger. Flere gange tænker jeg at hvis de mange hårde dage, der var undervejs kunne overvindes, ja så kan jeg også rykke mine grænser  !!  Det var jo ikke kun det at flytte benene ufattelig mange km hver dag, men li’så meget alt det udenom, der også skulle spille for at det kunne lykkes. Og det beskriver Annette på en meget åben, ærlig og nærværende måde. ALLE kan få noget ud af denne bog uanset hvor i livet de er. (JA) Hatten af for et fantastisk projekt, der har ført til denne skønne bog. 
– af Maj-Britt Filsø M 03-11-2013


“Det er dit valg” skrev Annette Fredskov i omslaget på vores bog. Et meget stærkt citat som i den grad  sætter det hele i perspektiv. Hvorfor løbe 366  maraton på 365 dage? Køb den, sæt dig i et hjørne, læs den og du får lyst at komme ud og løbe. Men brug det også i din dagligdag. Stor inspiration og respekt for denne præstation.  Tillykke med en fantastisk bog
– af Flemming M 20 11-11-2013


“Jeg er godt i gang med bogen.. og lever mig enormt meget ind i den… Jeg græder med dig, griner med dig og kan nærmest mærke dine smerter, når du har mest ondt.. Den kan du kun være stolt af.”
– Ken Vastila


“I dag vendte jeg sidste blad i din bog. Det var i virkeligheden lidt sørgmodigt. Jeg havde ikke rigtig lyst til at stoppe med at læse. Jeg er vældigt imponeret. Og rørt også. Det er en meget, meget fin bog. Fantastiske billeder, beskrivelser og meget letlæselig. Den er dyb og meget mere end blot en løbebog. Bogen giver brugbare værktøjer. Værktøjer vi alle burde lære at bruge. For mit vedkommende, vil jeg bruge bogen som et oplagsværk, de dage jeg ikke tror på mig selv og synes at verden er hård. Jeg synes, at du har gjort et flot stykke arbejde og jeg kan slet ikke begribe, hvordan du kunne skrive en så flot bog på så ultra kort tid.”
– Henriette Lisse

 

“Annette Fredskov Jensen ‘s bog er fantastisk og rørende på den rigtige fede måde, den er skrevet med et meget jordnær ordvalg så selv en ordblind som mig havde nem ved at læse den, men helst med god løbemusik i ørene, den er virkelig fra hjertet, nem og leve sig ind i, også efter at have løbet med hende ved nr. 365 Marathon den 14. Juli.”
– Claus Clavilla
 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/laeserne-skriver/