Spilleregler

19 løb
Vejen fra Næstved til Paris består af 19 løb af lidt varierende distance. Du er velkommen til at løbe et eller flere løb og selvfølgelig også dem alle sammen.

Bagage
Ulrich transporterer bagage i det omfang, det kan lade sig gøre. Det betyder, at der skal pakkes minimalt. De, som løber med i mange etaper, må vaske undervejs. Vi forventer at hver deltager kan have to sportstasker (alm. størrelse) i bilen. Hvis der er mange, der ønsker at deltage, og der bliver udfordringer med pladsen, gør vi, hvad vi kan for at finde løsninger.

Rejseforsikring
Alle deltagere skal tegne rejseforsikring som supplement til det blå sygesikringsbevis. Hvis du kun løber første etape i Danmark, skal du ikke have rejseforsikring.

Mobiltelefon
Alle skal løbe med opladt mobiltelefon, der kan bruges udenfor Danmark.

Depot
Ulrich sørger for simpelt depot ca. hver tiende kilometer beregnet efter farten syv minutter pr. kilometer. Løber du i et andet tempo, kan du ikke regne med depot. Da vi er på farten i tre uger uden for Danmark, kan vi ikke helt vide, hvad der er i depotet, men som udgangspunkt, vand, cola, slik, saltstænger, kiks, frugt, brød, Nutella og syltetøj.

Fart
Annettes tempo er syv minutter per kilometer. Det er hendes erfaring, at holder hun det tempo, er hendes krop klar dag efter dag.

Rygsæk
Vi anbefaler at løbe med rygsæk med plads til ekstra depot, mobiltelefon, penge og andet.

Træning
Det er vigtigt at være godt forberedt. Kroppen skal være klar til at løbe mange kilometer dag efter dag efter dag. Annette løber rigtig mange kilometer som træning, og en del af den træning er at løbe ture hver dag i en periode, så kroppen vænner sig til, at der ikke er en restitutionsdag. For de fleste er det nødvendigt at sætte farten ned for at undgå skader.

Positive tanker og fokus
Et af mine mottos er: ”Jeg kan, jeg vil, jeg gør det”. Det er vigtigt at have den rigtige indstilling, når vi vil nå i mål i god stil samtidig med, at vi har det godt. Det betyder, at vi har fokus på det, vi ønsker, i stedet for at tænke på det, vi er bange for og ikke ønsker. Det betyder, at vi ser muligheder og tror på, at det lykkes. Det betyder, at vi smiler – også i regnvejr. Det betyder også, at du skal være forberedt på at smile, selvom der er ændringer undervejs. Vi planlægger alt så godt, vi kan, men vi er også forberedte på, at der kan komme uforudsete udfordringer, som vi må klare med godt humør.

Socialt
Det er altid vigtigt at behandle hinanden med respekt, men det er endnu mere vigtigt, hvis vi skal løbe sammen i længere tid. Vi behøver ikke have den samme mening, men vi snakker sammen om tingene og tror det bedste om hinanden.

Omkostninger
Prisen for at deltage er :
1 dag: 175 kr.
1 uge: 1100 kr.
Hele løbet: 3000 kr.

Beløbet dækker transport af bagage, depot under løb, medalje m.v. Derudover er der udgifter til hjemrejsen samt kost og logi. Du skal selv booke din overnatning. Her kan du se, hvor vi skal bo.

Ansvarsfraskrivelse
Deltagelse i løbet sker 100 procent på eget ansvar. Ved tilmelding accepterer løberen, at arrangørerne under ingen omstændigheder kan stilles til ansvar for situationer, der måtte være til ulempe, gene eller på anden måde påføre deltageren uforudsete omkostninger.

Vi forbeholder os ret til at ændre i spillereglerne og tilføje efter behov.

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/spilleregler/