Min bedste alder

Det var fedt at være 15 år. Federe at være 25, endnu federe at være 35, og nu er det fuldstændig fantastisk at være 45. Det er absolut den bedste alder, og det bliver 55 også. Min bedste alder fortsætter resten af livet 🙂 Jeg nyder at kende mig selv, erfaringen, og jeg ser mig selv i spejlet med stor fornøjelse. Jeg kan sagtens finde et par rynker og masser af grå hår bagved farven, og alligevel føler jeg mig meget smukkere end som 15, 25 og 35 årig. Fysisk er jeg stærkere end nogen sinde, og jeg ved da godt, at der sker noget med kroppen, når vi bliver ældre, men vi kan selv gøre meget for at holde os unge og raske, og det fortsætter jeg med. Mon ikke jeg holder et fødselsdagsmarathon igen til næste år.

Det var en fantastisk løbefest, hvor vi endnu engang satte deltagerrekord med 150+, og køen til toilettet var laaaaaang, men med smil og tålmodighed kom alle på toilettet. Nogle ventede til alle toiletterne (læs træer og buske) ude på ruten. I dagens anledning havde vi en 5 km rute til ære for det seje begynderhold i Benløse Løbeklub, og de debuterede i flot stil . Der var også debutanter på marathon og halvmarathon og nogle satte PR, men uanset hvor langt, hvor hurtigt og hvor mange, så gjorde vi det. Kæmpe stort tillykke til ALLE 🙂

Jeg havde en skøn fødselsdag i dejligt selskab. Det er de længste depotpauser, jeg nogensinde har holdt, for jeg skulle nå at snakke med så mange som muligt. Mine forældre havde travlt med at holde styr på det hele i depotet, og jeg er meget taknemmelig for deres hjælp. Mor og far, uden jer ville Fredskov Marathon ikke være det samme. I gør det muligt!

Mange, mange tak for alle de skønne gaver, så mange lækkerier som jeg tog lidt hul på i går. Mange, mange tak for alle jeres tanker og hilsner på de sociale medier, mails og SMS. Jeg er fuldstændig overvældet og mangler stadig at læse flere af dem.

TAK for jeres opbakning og kærlighed <3 <3

Dagen i tal

Tidspunkt  Lørdag den 18. marts 2017
Sted Fredskov Marathon, Næstved
Resultat 4.31.21
Marathon i alt 638
Marathon i 2017 7

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2017/03/min-bedste-alder/