Deltagerrekord i Knuthenborg Safaripark

Solen skinnede, himlen var blå og Knuthenborg Safaripark var i lørdags fyldt med glade løbere, gående og heppere. Med en del mere end 400 deltagere satte vi  en flot deltagerrekord. 

For seks år siden startede det med marathon og halvmarathon. Ideen opstod i forbindelse med, at jeg løb 366 marathon på 365 dage, og Knuthenborg var heldigvis med på ideen.  

Siden har vi udvidet med andre distancer, så man udover marathon og halvmarathon kan løbe 7, 14, 28 eller 35 km, og det var der mange, der benyttede sig af. Løbet er for ALLE, og i år var der flere, der gik eller powerwalkede. Team Tvilling var med for første gang, og flere løbeklubber havde løbet i Knuthenborg som deres klubtur. Det var helt fantastisk, og jeg nød at være løbsarrangør sammen med resten af Fredskov Teamet. Uden mine forældre, resten af familien og venner, der hjælper, kan det ikke lade sig gøre. Jeg er fuld af taknemmelig over, at det hele går op i en højere enhed, så alle hygger sig.

Hvis jeg skal bruge et ord til at beskrive dagen, er det GLÆDE. 

Ikke engang køen til diplomer, medaljer og registrering af tid tog modet fra deltagerne, men det gør vi bedre til næste år 🙂 Ja, vi gentager successen lørdag den 1. september 2018, så sæt kryds i kalenderen. Max. 500 deltagere 🙂

Der er billeder af de fleste deltagere her og her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt  Lørdag den 2. september 2017, kl. 11.00
Sted Fredskov Marathon i Knuthenborg Safaripark
Resultat 4.30.25
Marathon i alt 647
Marathon i 2017 16

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2017/09/deltagerrekord-i-knuthenborg-safaripark/