Jeg kan, jeg vil, jeg nyder det

Teenageguld
Det er efterårsferie i Danmark, og jeg nyder mine tre fridage. Emilie er hjemme på ferie fra efterskole, og Viktor blev fejret i går i anledning af hans 14 års fødselsdag. Mine guldklumper er blevet store teenagere og nyder at have huset for sig selv, så afsted med mig til marathon.

Jeg kan, jeg vil, jeg nyder det
Selvom min frihed er blevet større, så betyder det ikke, at jeg bruger den til at løbe flere marathon. Min daglige løbetur på 12 km gør mig glad i låget, giver mig overskud og bringer det bedste frem i mig, så jeg er den bedste udgave af mig selv. Marathon er stadig specielt for mig, men jeg har ikke lyst til at bruge al min fritid på at samle marathon. Det har jeg gjort, fordi det var rigtigt for mig på det tidspunkt, men det har ændret sig.
Nu løber jeg marathon, når jeg rigtig kan mærke lysten og ikke kan lade være med at løbe. Når jeg kan mærke det gør mig glad i låget og jeg kan sige til mig selv, JEG KAN, JEG VIL, JEG NYDER DET. Sådan var det i dag.

Succes Maraton i Skælskør
Succes Maraton holder normalt til i Næstved, men i dag var det på tur til Skælskør, hvor vi løb med udsigt til vand og marker. Jeg glædede mig mange gange over, at der ikke var så meget vind, for der var stort set ingen læ på ruten.

Under fire timer
Jeg havde på forhånd tænkt, at jeg gerne ville komme i mål under fire timer. Mange af mine løb er jeg længere tid om, så en gang i mellem er det dejligt at få lidt fart i benene. Hvis jeg vil i mål under fire timer, virker det bedst for mig, hvis jeg sætter et højt tempo fra start (højt tempo for mig 🙂 ). Jeg vil hellere løbe lidt for stærkt i starten og sætte tid i banken, så jeg kan sætte farten lidt ned til sidst i løbet. Sådan virker det bedst for mig, og det gjorde det også i dag. Jeg holdt stort set den samme fart de første 30 km og så måtte tempoet lidt ned, mens tanken i mit hoved lød, jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Selvom mine ben var trætte, følte jeg mig glad og taknemmelig over, at min plan endnu engang lykkedes, og jeg ikke bare gjorde det, jeg nød det også.

200 marathon
Stort tillykke til løbsarrangør Morten Blok, som løb sit marathon nummer 200.

Dagen i tal

Tidspunkt  Onsdag den 18. oktober 2017, kl. 9.00
Sted Succes Maraton, Skælskør
Resultat 3.50.04
Marathon i alt 649
Marathon i 2017 18

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2017/10/jeg-kan-jeg-vil-jeg-nyder-det/