Ønsker dig et fantastisk nytår

TAK – glimmer på og op på kaminhylden❤️ 2017 har været fyldt med kærlighed, dejlige oplevelser men også masser af udfordringer. Jeg er taknemmelig for alt, der kommer min vej. Udfordringerne lærer jeg af, så mit liv bliver bedre og bedre. TAK til alle jer, der rører mit liv ❤️ Jeg går ind i 2018 omgivet af kærlighed og med en dejlig ro. Der kommer til at ske spændende ting, som I hører mere om, når jeg er klar. 

Jeg ønsker jer alle et fantastisk nytår og start på 2018 ?✨ 

Foran os har vi 365 blanke sider i bogen 2018. Vi bestemmer selv, hvad der skal stå på de sider. Uanset hvad der tidligere er sket i dit liv, så bestemmer du selv, hvordan du reagerer, hvordan du kommer videre, hvad du vælger. Det er en fantastisk frihed, så hvilken historie skriver du? 

God fornøjelse med dit livs historie – dit eventyr. God fornøjelse med at skabe et 2018, som du ønsker. 

TAK – glimmer på og op på kaminhylden❤️

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2017/12/oensker-dig-et-fantastisk-nytaar/