Tak, glimmer på og op på kaminhylden

I de sidste par måneder har jeg skulle arbejde lidt hårdere for at have energi, overskud og skabe den bedste dag muligt. MEN det betyder ikke, at det går skidt, eller I skal være bekymret for mig – selvom det da er dejligt med jeres omsorg. Det betyder bare, at jeg er et menneske som alle jer andre, og lige nu er jeg igennem en læreproces, hvor jeg bliver opmærksom på nye “ting”, der vil give mig endnu mere livskvalitet i fremtiden. Livet er en rejse, en proces som består af mange, mange små og store processer, og jeg er taknemmelig for hver og en – selvom det ikke er alle udfordringer, jeg har lyst til, når det sker, så ved jeg, at alle processer og udfordringer er nødvendige, og livet giver mig ikke større udfordringer, end jeg kan klare, så jeg er tryg.

Tak, glimmer på og op på kaminhylden. – Hella Joof, Papmache-reglen

Tak er et meget brugt ord i min hverdag, og det er stærk fantastisk følelse, som skaber positive cirkler og bringer godt ind i livet. Der er intet, der er for småt til at være taknemmelig over. Skyr på tilbud i Rema, tørvejr på en løbetur, et krus varmt te på en kold vinterdag, at vågne om morgenen og have et job at stå op til – you get the picture 🙂

Hella Joofs Papmache-reglen hørte jeg i går, da jeg kørte til Nordjylland og besøgte min elskede datter på efterskolen. Hella Joof er skøn, og jeg små-klukkede en del undervejs. Ingen ting at være uenige om i den bog men nye skønne vinkler på livets forhold. Hella bruger også taknemmelighed, og jeg forelskede mig i denne lille øvelse:

Lav en indre kaminhylde som du ser for dit indre øje. På kaminhylden kan du sætte alt det, som du er taknemmelig for, men inden du gør det, så drys glimmer på. Når du har brug for at mærke den gode følelse og få ny energi og motivation, så luk øjnene og se kaminhylden, hvor alt det, du er taknemmelig for, det glimter og sparkler. Tak, glimmer på og op på kaminhylden. 

Det har været en skøn og dejlig weekend. Dejlig mad hos mine forældre. Fantastisk kvalitetstid med noget af mit guld. Otte timer i bil med lydbøger. Marathon med gode ben, overskud og gode løbevenner – endnu engang tillykke til seje Mette med marathon nummer 100. Afslapning med min skønne kæreste. Alt sammen er med til at fylde mig med glæde og mærke kærligheden. Tak, glimmer på og op på kaminhylden.

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 3. december 2017
Sted Næver Run Marathon, Næstved
Resultat 3.56.05
Marathon i alt 654
Marathon i 2017 23

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2017/12/tak-glimmer-paa-og-op-paa-kaminhylden/