Traditionen tro – Fredskov Marathon Juleløb

Denne uge har budt på en del gråt og vådt vejr, og jeg har hver eneste dag sagt til mig selv, tak for at det bliver godt vejr på lørdag. Det var derfor en fornøjelse at vågne op i morges til skønt decembervejr. Minimal vind og tørt, og da solen kom frem og 
himlen var blå, var der ikke et øje tørt. Tak – glimmer på og op på kaminhylden.

Det var en skøn og fantastisk dag, hvor vi endnu engang satte deltagerrekord og var meget tæt på det loft, vi har sat på 150 løbere. Skønne mennesker, godt humør og endnu engang sørgede mor-Grete og far-Søren for, at vi havde det godt. De havde travlt med at lave gløgg og kaffe, varme æbleskiver og fylde op i det velassorteret depot. Min mor var selvfølgelig også klar med medaljer og hep. Jeg er dybt taknemmelig for alt deres hjælp, og jeg nyder, når de bagefter fortæller om løbets gang i depotet, som jeg jo ikke kan følge med i, når jeg løber derude. Tak – glimmer på og op på kaminhylden.

Stort tillykke til alle med jeres flotte præstationer. I dag var der mange nye ansigter samt to debuntanter på marathondistancen. I er top seje 🙂 Desværre når jeg langt fra at snakke med alle, når vi er så mange, så jeg nyder at læse alle jeres kommentarer på Facebook. Det er meget motiverende i forhold til at afholde flere Fredskov Marathon. Vi er klar igen den 17. marts 2018 og igen den 5. maj 2018, hvor Annette Eriksen løber marathon nummer 100.

Mange, mange tak for i dag 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Lørdag den 16. december 2017 
Sted Fredskov Marathon, Næstved
Resultat 4.27,08
Marathon i alt 656
Marathon i 2017 25

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2017/12/traditionen-tro-fredskov-marathon-juleloeb/