Opvarmning til Royal Run

Mandag den 21. maj 2018, kl. 8.45 – Opvarmning til ROYAL RUN

Du kan da bare løbe derind, sagde min gode veninde Maj-Britt til mig, da hun fortalte om Royal Run, som hun havde tilmeldt sig. En ny ide og et nyt mål skabt med en tanke, der giver den rigtige mavefornemmelse. 

Det betyder, at jeg løber fra Næstved til Frederiksberg for at løbe 10 kilometer med Kronprinsen  – fra Bilka, Næstved Storcenter til Gl. Kongevej, hvor Royal Run starter kl. 19.00. Distancen er cirka 77 km plus de 10 kilometer. Du er velkommen til at være med.

Vi løber i et lavt tempo, i gennemsnit 7 minutter pr. km. Vi skal nå Frederiksberg inden kl. 19, hvor Royal Run skydes i gang, så mødes kl. 8.30 og løber 8.45.

Vi har en følgebil med, som holder cirka hver 7. kilometer. Vi sørger for vand, men du skal selv have alt andet depot med. Tasken kan være i bilen.

Vi løber fra Næstved til Haslev (Følgebilen kører bagved ved os i skoven, hvor der ikke er cykelsti). Fra Haslev ad Køgevej, krydser motorvejen til Vordingborgvej og løber ad landevejen til Køge og videre forbi Solrød Strand og Vallensbæk Strand, hvorefter vi tager Gammel Køgevej.

Du skal selv sørge for tilmelding til Royal Run. Mere info her.
Du skal selv sørge for at komme hjem fra Frederiksberg. Hvis du stopper undervejs, skal du også selv sørge for at komme hjem.

Det koster 50 kr. at være med – inkl. medalje. Mobile Pay 40473027. Vi kan maksimalt være 20 løbere. Tilmelding her.

STARTLISTE – SKAL DU VÆRE MED?
Aneste Fredskov
Carsten Christensen
Claus Balshøj
Henrik Aniol Hansen
Lars Meier
Malene Ravn
Mirco Fischer

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2018/04/opvarmning-til-royal-run/