I mål

Velkommen forår 
Solen skinnede fra morgenstunden og indkørslen var fuld af glade løbere i shorts og t-shirts. Det er så skønt, at foråret for alvor er kommet og foran os har  vi mange måneders lys og forhåbentlig sol samt varme. Lys, sol og varme er for mig ensbetydende med mere energi, der kommer af sig selv. Mine løbeture om morgenen er med lettere ben, når det foregår i lyset og med udsigt til solopgang i stedet for bulder mørke. De lyse aftener gør, at dagen føles meget længere. Fuglene der synger, og de lysegrønne træer gør mig glad og fylder mig med taknemmelighed. Jep, jeg er fan af forår.

 

I mål
Vi mennesker kan meget mere, end vi tror. Træerne kan vokse op i himlen, hvis vi tror på det. Hvis vi er villige til at arbejde for det, og gøre en ekstra indsats. Hvis vi har tillid til, at vi finder vejen, ser muligheder og finder løsninger på udfordringerne. Så kan vi nå i mål med det, vi brænder for. Det gjorde Annette Eriksen i dag, da hun løb sit maraton nummer 100 og kom i Klub 100 Marathon Danmark. Det kræver vilje  og passion. Der skal skubbes grænser. Et skridt ad gangen og til sidst er målstregen der. JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET. Det kan du også. Hvad brænder du for? Hvad vil du gerne, som du ikke gør? 

Tillykke
Stort tillykke til Annette med den flotte præstation. Hun nåede sit mål. Det er en fantastisk følelse at stå på målstregen og føle taknemmelighed og glæde over, JEG GJORDE DET. Rejsen derhen er ligeså vigtig eller næsten vigtigere. Målet er et kort øjeblik i forhold til rejsen, så rejsen skal nydes. Annettes rejse har budt på skønne oplevelser, men også hårde dage, der har gjort hende stærkere. Sådan er det med de fleste mål. Nogen gange skal vi kæmpe for at blive på sporet og komme videre. JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET. Vi skal motivere os selv til at fortsætte. Hvad motiverer dig? Hvad får dig til at fortsætte, når du en dag ikke har rigtig lyst?

Hvis du vil leve med mere glæde og få dine ønsker og drømme til at gå i opfyldelse, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev og få nemme værktøjer og strategier, der virker. Tilmeld dig her.

Dagen i tal

Tidspunkt Lørdag den 5. maj 2018 
Sted Fredskov Marathon
Resultat 4.54.32
Marathon i alt 663
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2018 6
Ultraløb i 2018 2

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2018/05/i-maal/