Hvordan lader du dig påvirke af andre? Er du tro mod dig selv og dine ønsker?

Det kan man da ikke. Tror du, det kan lade sig gøre? Hvad nu hvis? Hvorfor gør du ikke? Er det ikke meget risikabelt? Det ville jeg aldrig gøre. Hvordan tør du? Er det ikke bedre med? 

energi mellem mennesker.jpg

Begynder du at tvivle nu? Bliver det svært at holde fast i din plan? Glemmer du; JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET?

En af de største forhindringer i at opnå det, vi ønsker i vores liv, er, at vi lader os påvirke af andres meninger og holdninger. Vi lader os overbevise om, at de har mere ret end os selv. MEN DET PASSER IKKE. Du er den eneste skaber i dit liv. Du bestemmer, så hvis du siger, DU KAN, så KAN DU. hvis du derimod siger, at du ikke kan, JA, så kan du ikke. Så simpelt er det.

Træder du ind i et rum i godt humør, og fem minutter efter er dit humør ødelagt af en andens negative mindset. Sådan behøver det ikke at være. Du kan sagtens have gode følelser, selvom dem omkring dig har en dårlig dag og holder fast i det. Du sidder bag rattet og styrer dit liv, og dermed bestemmer du selv, hvordan du lader dig påvirke af andre. 

Hvis du vil lære at holde fast i dine ønsker. Hvis du vil lære at holde fast i dine egne positive tanker og gøre dem stærkere. Hvis du vil have et stærkere mindset – et positivt mindset, hvor livet er sjovere og gavmildt, så tjek mine tilbud. KUN hvis du vil have positiv forandring.

Knus og dejlig dag til dig
Aneste

negative vs positive.jpg

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2018/09/hvordan-lader-du-dig-paavirke-af-andre-er-du-tro-mod-dig-selv-og-dine-oensker/