JEG SER MULIGHEDER

JEG SER MULIGHEDER er min powersætning i dag. Verden er, som du ser den eller rettere – som du vælger at se den. Hvis der ikke trænger lys ind gennem dine briller, kan du pudse dem og lukke lys ind, så mørket forsvinder. Det starter hos dig selv.

ALT ER MULIGT slutter jeg af med i videoen, for jeg bryder mig ikke om begræsninger, men hvis det er lige i overkanten, kan jeg lave det om til MEGET ER MULIGT eller DU KAN MERE, END DU TROR. Det sker ude af din komfortzone. Der ligger muligheder samt succes og venter på dig. Når du vælger det!

Mit valg om at se muligheder har opgraderet min livskvalitet betydeligt, og det samme ønsker jeg for dig. Det er meningen, at du skal være glad og fylde dit liv med glæde.

Jeg går selv vejen og viser gerne dig vej.

Du fortjener det allerbedste <3

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2018/10/jeg-ser-muligheder/