POWERSÆTNINGER – Jeg kan, jeg vil, jeg gør det

Onlinekursus for dig der bruge POWERSÆTNINGER til at højne kvaliteten af dine tanker og nemt skabe mere af det, som du ønsker i dit liv.

Se video her. Lige nu koster kurset kun 149 kr.

Der findes mange vidunderlige teknikker og værktøjer til mental træning og personlig udvikling, men hvis jeg skal vælge en teknik ud, er det POWERSÆTNINGER. 

POWERSÆTNINGER bruger du til at højne kvaliteten af din selvsnak – dine tanker, så de bliver mere positive, trækker dig op og skaber mere af det, som du ønsker. Du programmerer om fra minus til plus.

Powersætninger bruger jeg hver eneste dag til at skabe det i mit liv, som jeg ønsker. JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET  er en powersætning, som jeg har sagt til mig selv tusindvis af gange. Den sætning har gjort mig stærk og givet mig troen på, at jeg en person, der kan, hvad jeg vil. JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET er krøbet ind under huden på mig. Ind i knoglerne. Ind i hjertet. Ind i rygraden. Ind i mit sind – ind i mine tanker. JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET. Sådan er det. 

Hvad ønsker du at skabe i dit liv med powersætninger?

Gør dig klar til en spændende rejse. Gør dig klar til resten af dit fantastiske liv.

Online universet er fyldt med power, kærlighed, begejstring, passion, inspiration, motivation og glæde. Kurset lærer dig at bruge powersætninger og giver dig en forståelse for, hvorfor de er så effektive. 

Vi mennesker kan meget mere, end vi tror. Træerne kan vokse ind i himlen, og det lader vi dem gøre.

Kurset består af mere end 35 forskellige videoer, øvelser og tekster, som du kan se, når du ønsker det, og lige så mange gange som du vil.

Jeg har besluttet mig for, at jeg ikke vil leve et okay liv. Jeg vil mere end det. Jeg vil leve et fantastisk liv. Vil du være med? TRYK PÅ KØB.

Lige nu sparer du 50 kr. og betaler 149 kr. for kurset

Jeg glæder mig til at vise vejen.

Kærlig hilsen

Aneste Fredskov

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2018/10/powersaetninger-jeg-kan-jeg-vil-jeg-goer-det/