JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET til Sportiganløbet

Det er fantastisk og rører mig dybt, når mennesker gør noget specielt og ekstra for andre. For nylig læste jeg på Facebook et opslag, hvor et par inviterede til juleaften for nogle enlige med børn ALT inklusive. Det er kærlighed, og jeg bliver så glad. Fantastisk medmenneskelighed. Tak til alle jer der sender kærlighed og gør en kæmpe forskel i verden <3 <3 Sådan er Claus også med efternavnet Balshøj. Han er en af dem, der altid gør noget specielt og sørger for andre. Altid positiv og i godt humør, også under pres, for jeg havde den store fornøjelse at løbe til Paris sammen med ham, og der var vi lidt pressede indimellem, men humøret holdt. 

I dag åbnede han sit hjem for 25 løbere, sørgede for lækker morgenmad inden løbet og pastasalat samt ostelagkage efter løbet. Uhm, hvilken fryd og hvilken hygge. Tak, Claus. Juleaften har han doneret 20 ænder, som han selvfølgelig selv er med til at tilberede til ensomme mennesker. I love it <3 <3  

Dagens maraton, Sportiganløbet i Slagelse, var et super arrangement. Ruten var tilrettelagt, så man mødte hinanden, og der var hep undervejs. Mange hjælpere gjorde det endnu sjovere at løbe Sportiganløbet. Tak for i dag. Vi ses til næste år 🙂

JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET

www.aneste.dk

Dagen i tal

Tidspunkt Lørdag den 24. november 2018 
Sted Sportiganløbet
Resultat 3.44.23
Marathon i alt 676
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2018 19

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2018/11/jeg-kan-jeg-vil-jeg-goer-det-til-sportiganloebet/