Mangler du en julegaveide?

I morgen, den første december, starter vinteren og julen. Har du fundet jylepynten frem? Det har jeg ikke, og jeg er heller ikke startet på julegaverne, men vi skal nok nå det 🙂 

Selvom julen også er lysenes tid, så er årstiden mørk, og vi kan have brug for motivation til at holde gejsten oppe og finde lys og glæde. DERFOR er MARATONKVINDEN samt JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET super gode julegaveideer, fordi de giver fif til, hvordan du opgraderer dit liv og din livskvalitet samt nemmere finder lys og glæde. 

Jakob Dirksen om MARATONKVINDEN: En super god og lærerig bog der varmt kan anbefales både til dig selv at læse og som julegave til et menneske du holder af.

Lisette Poulsen om JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET: Fantastisk skrevet – jeg vil – jeg kan og jeg går efter det – jeg ved det skal lykkes denne gang 🙂 og tak for en fantastisk bog med masser af inspiration til at gå efter et sundt liv. 

Maratonkvinden_Forside (002).jpg

Køb bøgerne til dig selv eller dine kære hos Bog & Ide, Arnold Busck eller her

Ønsker dig en skøn og dejlig weekend fyldt med lys og glæde.

Kærligst

Aneste

www.aneste.dk

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2018/11/mangler-du-en-julegaveide/