RO PÅ

RO PÅ afhænger af øjnene der ser 🙂 Med seks maratonløb i sidste uge er to (måske tre, hvis jeg tager afsted på søndag) i denne uge RO PÅ. Det er ren lyst, så jeg nyder hvert eneste løb og de forskellige oplevelser. I dag nød jeg FREDSKOV HAPPY BASIC i skønt selskab, hyggelige snakke, dejligt solskin med tilpas skygge og vind samt smukke omgivelser. Jeg har sat tempoet ned, så jeg kan fortsætte med at løbe mange kilometer, og jeg er meget taknemmelig over min fantastiske krop og vores samarbejde.

Hvad er du taknemmelig for? Har du fokus på det, du er taknemmelig for, eller kommer du til at fokusere på det, du mener, du mangler?

Taknemmelig er en stærk følelse, der skaber endnu mere at være taknemmelig for. Vær opmærksom på den skønhed der allerede findes omkring dig. Vær bevidst om hverdagsmiraklerne. Værdsæt øjeblikket her og nu. Din lykke er ikke afhængig af et mål ude  i fremtiden. Din lykke er her og nu. Vær taknemmelig for det, du allerede har. Se lige nu alt det, du har at være taknemmelig for i dit fantastiske liv. Hvad er du taknemmelig for lige nu?

Jeg er taknemmelig for kærlighed i mit liv. For mine fantastiske børn der udfordrer mig og bringer så meget lykke ind i mit liv. Min vidunderlige krop og vores samarbejde. At vågne hver morgen og have frihed. Livets muligheder og at jeg tør springe ud af min komfortzone igen og igen. At jeg går mæt i seng hver aften og sover trygt. OG SÅ MEGET, MEGET MERE <3

Når du er taknemmelig, får du taknemmelighed tilbage. Taknemmelighed er kærlighed, så når du lever et liv fyldt med taknemmelighed lever du kærligt. Det, du giver ud, får du tilbage. Når du sender kærlighed ud, får du kærlighed tilbage.

JEG VÆLGER ET LIV I TAKNEMMELIGHED.

HVAD VÆLGER DU?

Du kan bestille tid til POWER MENTORING på 40473027 eller aneste@aneste.dk, hvis du vil starte sommerferien med ro og fokus på muligheder, glæde og styrke. Kontakt mig på 40473027 eller aneste@aneste.dk.

www.aneste.dk

Dagen i tal

Tidspunkt Fredag den  28. juni 2019
Sted Fredskov Happy Basic
Resultat 4.41.02
Marathon i alt 717
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 39
Tidspunkt Tirsdag den  25. juni 2019
Sted Tosseløbs Cannonball
Resultat 4.30.01
Marathon i alt 716
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 38

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/06/ro-paa/