Mange små gaver hver eneste dag

Sidder her søndag før sengetid og kigger tilbage på ugen, hvor jeg igen sætter ✔️ ved ugens tre maratonløb. Der er bare meget at være taknemmelig for sådan en uge, og det er jeg. Hver dag byder på små og store gaver, hvis vi vælger at se det sådan. TAK, MANGE, MANGE TAK. Det er dejligt at bruge et øjeblik på at mærke følelsen af taknemmelighed. Det er en stærk følelse, som skaber endnu mere at være taknemmelig for.

HVAD ER DU TAKNEMMELIG FOR AT STORT OG SMÅT?

Min taknemmelighedsliste er meget lang, så det her er bare et meget lille udsnit:

Jeg har haft en travl arbejdsuge og fyldt kalender, men på magisk vis er det hele gået op i en højere enhed, så jeg har nået alt. TAK.

I følge vejrudsigten var vejret til ugens tre maraton regn, regn og mere regn. Jeg er også blevet gennemblødt, men det var langt fra som lovet, så MANGE TAK.

Fredag havde jeg en skøn aften med musik og venner. TAK. Også tak til mine fantastiske celler, der sørgede for, at jeg lå på sofaen hele lørdagen, så jeg var frisk igen søndag. Nogle kalder det tømmermænd, men min kære kloge datter, tænker jeg har ret i sin udtalelse: Mor, det er bare fordi, din krop har brug for en dag på sofaen 🙂 TAK ❤️

Den ene morgen vågnede jeg op til en kold stue og et gasfyr, der var gået i stykker, men servicen var stor, og fyret blev lavet, så der var varme igen om eftermiddagen. TAK.

Nu går jeg i seng med taknemmelige tanker og vågner op i morgen tidlig frisk, veludhvilet og klar til en ny SKØN uge. FOR DET VÆLGER JEG. TAK.

DAGENE I TAL

Tidspunkt Søndag den 13. oktober 2019, kl. 8.30
Sted Succes Maraton
Resultat 4.14.24
Marathon i alt 748
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 70
Tidspunkt Fredag den 11. oktober 2019, kl. 8.30
Sted Fredskov Happy Basic
Resultat 4.37.12
Marathon i alt 747
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 69
Tidspunkt Tirsdag den 8. oktober 2019, kl. 9.00
Sted Tosseløbs Cannonball
Resultat 4.37.12
Marathon i alt 746
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 68

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/10/mange-smaa-gaver-hver-eneste-dag/