TAG CHANCEN

Mine celler hopper af begejstring, kærlighed, glæde og taknemmelighed. Det har været en travl og fuldstændig fantastisk uge fyldt med muligheder, fordi jeg tør tage imod dem. Når muligheder banker på din dør, skal du tro på, at du fortjener dem. Du skal være villig til at tage chancen. Du skal have tillid til, at det bedste kan ske for dig. Hvis livet giver dig gaver, og du ikke åbner dem, går du glip af det bedste. 

Jeg har åbnet gaver i denne uge. Fantastiske sessioner med klienter. Skønne løbeture. Vidunderligt samvær med mine kære. Begejstret og energifyldt foredrag. OG der er stadig den skønneste weekend forude. Jeg er fuld af taknemmelighed over livets gaver. Jeg er fuld af taknemmelighed over, at jeg tør tage chancen, se mulighederne og overgive mig til dem. AF HJERTET TAK.

Torsdagens foredrag hos RIMO var bare et af ugens højdepunkter. En aften i skønt selskab med masser af inspiration, begejstring og energi.

Tusinde tak til Aneste Fredskov for et utrolig inspirerende foredrag ??
Et super godt startskud til RIMOs generalforsamling i aften ?
– Stine Wissing, RIMO

Tak for en dejlig aften og foredrag i går, det var super godt, synes vi alle. Flere gange i løbet af generalforsamlingen måtte vi lige alle råbe dit Motto ” jeg kan, jeg vil jeg gør det ? og også den med Ja-hatten kom frem, så det faldt i god smag.
– Bodil Ullerup, RIMO

Hvis du/I er interesseret i, at jeg holder foredrag for jer, kan du kontakte mig på aneste@aneste.dk eller 40473027. Læs mere her.

DAGENE I TAL

Tidspunkt Fredag den 15. november 2019, kl. 9.00
Sted Tosseløbs Cannonball
Resultat 4.48.25
Marathon i alt 763
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 85
Tidspunkt Torsdag den 14. november 2019, kl. 8.30
Sted Fredskov Happy Basic
Resultat 4.39.41
Marathon i alt 762
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 84

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/11/tag-chancen/