799 og klar til fantastisk løbefest

Det var fuldstændig fantastisk at trække stikket ud i en uge, og nu er vi landet i Danmark. Desværre med dårlige maver og feber, så mandag aften var jeg ikke begejstret over tanken om et maraton i dag, MEN jeg manglede et løb inden lørdagens nummer 800, SÅ i mit hoved var der ingen tvivl og derfor ingen diskussion; JEG LØBER I MORGEN. Heldige mig med en fantastisk kæreste, der også trodsede maveknep, feber og hvad der ellers sker med dårlig mave og løb med mig. JA, det var fantastisk selskab, og det regnede kun lidt, og det kunne have været orkan, MEN ærligt talt var det ikke særligt sjovt for nogle af os. Derfor var tilfredsstillelsen også ekstra stor, da vi løb over målstregen. VI GJORDE DET ❤️

Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det.

Det var en lettelse at sætte hak ved 799 og være klar til lørdagens løbefest. Jeg er meget taknemmelig over, at så mange skønne mennesker kommer og er med til festen. Taknemmeligheden er også stor til det fantastiske Fredskov Team, som sørger så godt for os, når vi løber. Jeg kunne aldrig gøre det alene. Af hjertet tak ❤️

Også tak til vores skønne sponsorer af lodtrækningspræmier. I dagens anledning er der lækre lodtrækningspræmier fra Intersport Outlet, Faxe Kondi, Menu og Fredskov Run & Fun, så kære løbere, husk at tjekke om det er dig, der går hjem med et lækkert håndklæde, bøger, startnummer og alt det andet.

 

DAGEN I TAL

Tidspunkt Tirsdag den 18. februar 2020, kl. 9.00
Sted Tosseløbs Cannonball
Resultat 5.18.49
Marathon i alt 799
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2020 15

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2020/02/799-og-klar-til-fantastisk-loebefest/