Motiverende tal

HVAD MOTIVERER DIG? Jeg motiveres blandt andet af tal, og maraton nummer 810 er et dejligt rundt tal, som jeg har har løbet efter de sidste uger.  Om det giver mening? Det behøves ikke at give mening for dig, bare det giver mening for mig, og det gør det. Det er nemlig meget forskelligt, hvad der motiverer os, og det er dit eget ansvar at finde ud af og vide, hvad der motiverer dig. Uanset hvad har vi alle indimellem brug for motivation for at have en god dag, komme videre, fortsætte mod mål og nå i mål.

Tal kan vendes og drejes og bruges til min fordel. På en maratontur bruger jeg tallene til at snyde mig selv med. Når jeg løber ud på tredje runde og tror på at jeg er halvvejs, fordi tre runder ud af seks er halvdelen, men jeg er jo kun i gang med tredje runde, ikke i mål efter tredje runde. Eller når jeg løber ud på fjerde runde og tænker, der er bare en træningstur tilbage, fordi fjerde runde ikke tæller med, når jeg er i gang med den. Eller når jeg løber ud på sidste runde og tænker, der er kun en halv runde tilbage, fordi vi skærer 500 meter af sidste runde. Jeg ved selvfølgelig godt, hvordan det hænger sammen, men det virker alligevel.

Motivation i regnvejr er også at tænke på en anden gang, hvor det var meget værre. Så kan jeg også i dag og måske endda smile imens. Eller tænke på den fantastiske følelse i mål efter en tur, hvor jeg måtte kæmpe mere end sædvanligt. I dag havde jeg en skøn løbetur med  både sol og skylle fra himlen i godt selskab hele vejen – en del af tiden mit eget 🙂 Undervejs motiverede jeg mig selv med tallene og tænkte også på min fantastiske kæreste, som var klar hjemme med te og frokost. På lørdag løber han med 🙂

Hvis du ikke ved, hvad der motiverer dig, så vær nysgerrig og prøv dig frem. Vi har alle brug for motivation.

En motiverende sætning til dig:

Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det.

www.aneste.dk

DAGEN I TAL

Tidspunkt Søndag den 24. maj 2020, kl. 8.30
Sted Fredskov Happy Basic
Resultat 4.31.05
Marathon i alt 810
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2020 26
Tidspunkt Fredag den 22. maj 2020, kl. 8.30
Sted Fredskov Happy Basic
Resultat 4.47.45
Marathon i alt 809
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2020 25

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2020/05/motiverende-tal/