#drømmeliv

I dag gik jeg i det dejligste solskinsvejr igennem Søndermarken og Frederiksberg Have. Tidligt hjemmefra og lang gåtur inden cafe og hygge med en god veninde. Smilet var stort, og jeg nød hvert et skridt, mens jeg iagttog mennesker omkring mig. Tidlige løbeture, familier på vej i Zoo, hunde der blev luftet, kaffe og venindesnak på bænke og mig, der mærkede lykken og tanken, det her er en episode fra mit drømmeliv. Jeg lever drømmen. Jeg gør mest af det, jeg har lyst til. Jeg lever i kærlighed, og selvom der er torne på vejen, og vi indimellem river os, så healer sårene hurtigt, og med nye erfaringer bliver vi stærkere og lever i endnu mere kærlighed. JA TAK til kærlighed, tillid, glæde, tro, håb, mod, vilje, tålmodighed og taknemmelighed.

Kærlighed, tillid, glæde, tro, håb, mod, vilje, tålmodighed og taknemmelighed er de værktøjer, der giver styrke, så vi nemmest skaber mest af det, vi ønsker i vores fantastiske liv. Nemmest betyder ikke, at det er altid er nemt. Jeg øver og øver, og så øver jeg lidt mere. Hver eneste dag træner jeg i at have fokus på det, jeg ønsker at skabe i mit liv. At have fokus på muligheder og glemme alt om begrænsninger. At have fokus på tillid til verden, og det der sker i mit liv, i stedet for bekymringer der ikke gavner nogen. At tro på det bedste. At tro på overflod i stedet for knaphed. At vide i mit hjerte at jeg skaber mit liv. At huske på at uanset hvad der sker, så har jeg altid et valg om, hvordan jeg reagerer.

Jeg er ikke noget offer, og det har jeg aldrig været. Tidligere vidste jeg bare ikke altid bedre, men det gør jeg nu, så jeg har for altid lagt offerrollen bag mig. Det er hverken samfundets skyld, en gammel skolelærer, mine forældre eller hvem der ellers kunne være syndebuk, hvis jeg befinder mig i situationer, jeg ikke ønsker. Jeg er voksen med en fri vilje, og mit liv er mit ansvar. Hvilken frihed det giver mig. Jeg vælger næste skridt. JEG VÆLGER.

Du har STYRKEN til at ændre dit liv.  Så hvad ønsker du? Hvad er dit drømmeliv? Hvordan ser en episode af dit drømmeliv ud?

Jeg bruger min nysgerrighed til at finde ud af, hvad der gør mig glad. Du kan jo ikke vide det, før du har prøvet. Spring ud i det. Se muligheder. Tro på dig selv. Elsk dig selv. Lev dit drømmeliv. Du fortjener nemlig det aller bedste.

En anden episode af mit drømmeliv var i går, hvor jeg løb Fredskov FOKUS PÅ MULIGHEDER Run & Fun, som både var et virtuelt løb samt et maraton for de maksimalt 10 deltagere. Jeg er blevet ret vild med de virtuelle løb, fordi det giver mange flere fra hele Danmark muligheden for at være med, så vi har besluttet os for, at man i alle Fredskov løb også kan deltage virtuelt. Du får medaljen tilsendt og løber sammen med alle os andre, der hvor du er.

Til alle FOKUS PÅ MULIGHEDER løbene har der været lodtrækning om præmier. Denne gang var de heldige vindere:

Henriette Lisse – Buff
Mette Dideriksen – Buff
René Kristoffersen – Jeg kan, jeg vil, jeg gør det.
Hans Lindhøj Nielsen – startnummer til Fredskov Run & Fun, lørdag den 12. september 2020

Nu må vi være flere til løb igen, så alle distancer er meget velkomne på alle løb. Jeg glæder mig til at se jer 🙂

DAGEN I TAL

Tidspunkt Lørdag den 6. juni 2020, kl. 8.30
Sted Fredskov FOKUS PÅ MULIGHEDER RUN & FUN
Resultat 4.15.27
Marathon i alt 814
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2020 30

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2020/06/droemmeliv/