#jegkanjegviljeggørdet

Sidder sammen med min elskede på altanen en skøn sommeraften. Søndag aften efter den dejligste uge med de skønneste oplevelser.  Jeg er ubeskrivelig taknemmelig over alt det fantastiske i mit liv. Træerne vokser op i himlen, og begejstringen vil ingen ende tage, for jeg er blevet optaget på Masteruddannelsen i Positiv Psykologi på Aarhus Universitet. Smilet er stort og glæden bobler inde i mig. JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET. Jeg fokuserede på mine muligheder i stedet for begrænsningerne, og så kom der en mail: DU ER OPTAGET. Hvis jeg var gået med begrænsningerne havde jeg slet ikke søgt ind.

Vi skal tro på drømmen og turde gå efter den. Vi fortjener alle det bedste, men du er nødt til selv at være med til at skabe det. Du må åbne op for, at dine drømme kan gå i opfyldelse.

#jegkanjegviljeggørdet – I tirsdags troede jeg på, at kroppen var med mig til at løbe maraton under fire timer for første gang i ti måneder. Benene var trætte, pulsen var høj og det var en ret varm sommerdag, men jeg talte med mine celler og bad dem hjælpe mig. I mine tanker lød det Jeg er frisk og fuld af energi. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Tak for at I hjælper mig med at komme hel i mål på under fire timer. Jeg gør det. Sådan, hvor er jeg sej. Jeg fjernede fokus fra, at jeg var træt og talte i stedet mig selv op, så det lykkedes at fortsatte i samme lidt højere tempo, end jeg plejer, når jeg løber mange maratonløb. Tre skønne løb i denne uge i dejligt selskab og skønne omgivelser. Jeg er glad i låget.

Vi skaber selv vores liv med vores tanker, der påvirker vores handlinger, der påvirker, hvad der sker. Du er nøglen til din succes, glæde og lykke.

DAGEN I TAL

Tidspunkt Søndag den 21. juni 2020, kl. 8.00
Sted Fredskov 2500 Basic
Resultat 4.22.52
Marathon i alt 819
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2020 35
Tidspunkt Fredag den 19. juni 2020, kl. 8.30
Sted Fredskov Happy Basic
Resultat 4.58.54
Marathon i alt 818
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2020 34
Tidspunkt Tirsdag den 16. juni 2020, kl. 9.00
Sted Tosseløbs Cannonball
Resultat 3.55.57
Marathon i alt 817
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2020 33

 

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2020/06/jegkanjegviljeggoerdet/