GØR DU DIG UMAGE?

I dag løb jeg endnu et maratonløb med stor glæde. Jeg nød det fantastiske efterår med de flotteste farver og en skøn blå himmel som baggrund. Jeg nød samarbejdet med min fantastiske krop. Jeg takkede mine celler for deres genialitet og arbejdsomhed. Jeg var taknemmelig for, at jeg har muligheden for at løbe et maratonløb i Valby Parken  hver eneste onsdag.  Jeg fyldte mit sind med alt det positive, der omgav mig. Jeg var nærværende, hilste på dem jeg mødte, nød øjeblikket, naturen og solen. Per automatik gjorde jeg mig umage for at få det bedste ud af øjeblikket. Per automatik gjorde jeg noget aktivt for at have det godt, og dermed fyldtes mine øjeblikke med glæde – på en almindelig onsdag.

Mit tankesystem har jeg trænet til at være positivt, hvilket betyder, at jeg er blevet ret god til automatisk at se min positive version af mit liv. Det betyder ikke, at jeg aldrig bliver ked af det eller mærker andre følelser, der ikke er positive, men jeg er blevet god til at mærke dem, finde ud af hvad det drejer sig om, og så bruge indsigten til at handle, så jeg kan komme videre til en bedre følelse. Det er FRIHED.

Gør du dig umage med dit liv? Gør du dig umage med dine tanker?

Det er dine tanker, der bestemmer dine følelser og handlinger og dermed kvaliteten af dit liv. Det er dig, der bestemmer dine tanker – og dem kan du træne.

Selv videnskaben siger, at du er nødt til at gøre noget aktivt for at have det godt.

Fantastiske oplevelser forudsætter,
at du er nærværende og gør dig umage.

Videnskaben er blevet endnu en af mit livs glæder, efter jeg er blevet Positiv Psykologi studerende. Nu har jeg videnskaben bag mig, når jeg siger, at positive følelser er en væsentlig drivkraft til optimal trivsel og udvikling.

Hvis du leder efter det positive hver eneste dag, uanset hvor du befinder dig, summerer du sekund for sekund hver dags positivitet op, og ved hjælp af den opbygger du det liv, du ønsker dig.

Positivitet er et middel til at nå bedre mål og ikke blot et mål i sig selv.

GOD FORNØJELSE MED DIT FANTASTISKE LIV.

DAGEN I TAL

Tidspunkt Onsdag den 28. oktober 2020, kl. 8.30
Sted Fredskov 2500 Basic
Resultat 4.13.35
Marathon i alt 855
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2020 71
Tidspunkt Lørdag den 24. oktober 2020, kl. 8.30
Sted Fredskov Run & Fun
Resultat 4.22.41
Marathon i alt 854
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2020 70
Tidspunkt Onsdag den 21. oktober 2020, kl. 8.30
Sted Fredskov 2500 Basic
Resultat 4.19.25
Marathon i alt 853
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2020 69

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2020/10/goer-du-dig-umage/