HVILKEN ULV FODRER DU?

Der var engang en gammel cherokeeindianer, som fortalte sin sønnesøn om en krig, der foregår inde i mennesker. Han sagde; “Min søn, kampen foregår mellem to ulve i os alle. Den ene er Ondskab (I min verden kalder jeg det Ego). Den er vrede, misundelse, jalousi, sorg, fortrydelse, grådighed, arrogance, selvmedlidenhed, skyld, nag, underlegenhed, løgne, falsk stolthed, overlegenhed og egoisme. Den anden er Gud (Jeg kalder det kærlighed). Den er glæde, fred, kærlighed, håb, tillid, afklarethed, ydmyghed, venlighed, godgørenhed, empati, gavmildhed, sandhed, barmhjertighed og tro.”

Sønnesønnen tænkte over dette i et minuts tid og spurgte så bedstefaren: “Hvilken ulv vinder?”

Den gamle indianer svarede: “Den du fodrer.”

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Jeg vælger igen og igen at fodre kærligheden. Det sker, at jeg vælger forkert, men så snart jeg ser det, kan jeg heldigvis vælge om. Det ender altid med kærligheden❤️❤️❤️ Så er livet bare bedst❤️

HVILKEN ULV FODRER DU?

www.aneste.dk

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2020/10/hvilken-ulv-fodrer-du/