LIVETS MANGE GAVER

LIVET ER FYLDT MED GAVER HVER ENESTE DAG. Det ser vi, hvis vi stopper op og kigger efter. Her tænker jeg ikke på lottogevinster, ny bil, større bolig eller en ny garderobe. Livets daglige gaver er alt det, du har at være taknemmelig for af stort og småt – alt det du måske tager for givet.

Taknemmelighed er en stærk følelse, der skaber endnu mere at være taknemmelig for. Udover at føles godt styrker følelsen af taknemmelighed både din krop og dit sind, og det bidrager til din livskvalitet – og det koster ikke noget, hverken tid eller penge. Taknemmelighed er gratis og foregår i dit sind samtidig med, at du er i gang med livet. Det er da ret fantastisk og svært at sige nej tak til.

SÅ – hvad er du taknemmelig for?

Jeg er taknemmelig for kærligheden i mit liv. At elske og blive elsket. Kærligheden findes over det hele, for kærligheden handler ikke kun om dine nærmeste relationer. Den er nemlig meget mere end romantisk kærlighed og findes i mødet med alle mennesker, hvis du tillader det. Det er jeg i gang med at lære meget mere om på masteruddannelsen i positiv psykologi, som  er en ting til at være taknemmelig for. Og så er der løbeturene, der står højt på min taknemmelighedsliste, og endnu mere i det bedste selskab. At være chauffør for vores skønne børn er en anden anledning til taknemmelighed, der giver mulighed for kvalitetstid i bilen med snak og musik. En gåtur langs søerne i lysenes skær en efterårsaften kan med taknemmelighed næsten føles som en gåtur langs Seinen i Paris. Jeg er vild med taknemmelighed, og den overflod taknemmelig skaber. Det fortjener vi alle.

Taknemmeligheden findes over det hele, også når livet er udfordrende. Du kan altid finde noget at være taknemmelig over, hvis du er åben over for det. Hvad vælger du? Jeg vælger taknemmelighed.

Lige nu er jeg taknemmelig over, at jeg i denne uge har erfaret, at tre maratonløb er lidt presset, når der er så meget andet, jeg også ønsker at prioritere.

TAK

DAGEN I TAL

Tidspunkt Lørdag den 28. november 2020, kl. 8.30
Sted Fredskov 2500 Basic
Resultat 4.2654
Marathon i alt 866
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2020 82
Tidspunkt Torsdag den 26. november 2020, kl. 8.30
Sted Fredskov 2500 Basic
Resultat 4.37.04
Marathon i alt 865
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2020 81
Tidspunkt Onsdag den 25. november 2020, kl. 8.30
Sted Fredskov 2500 Basic
Resultat 4.31.54
Marathon i alt 864
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2020 80

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2020/11/livets-mange-gaver/