SYV YNDLINGSDAGE

Det har været en skøn uge med syv yndlingsdage. Jeg har nemlig valgt, at alle dage er yndlingsdage, så hver eneste dag husker jeg på, at det er mig, der bestemmer, hvordan min dag er. Jeg kan ikke altid bestemme, hvad der sker, men jeg kan altid selv vælge, hvordan jeg reagerer på det, der sker. Så når dagen byder på udfordringer og svære situationer, bestemmer jeg, om jeg ser muligheder eller begrænsninger. Positive tanker og fokus på muligheder bevirker, at du får større udsyn og dermed kan se måder at komme bedst videre på, når livet udfordrer dig – og det gør livet – udfordrer dig. Sådan er det for os alle. Livet byder på små og store udfordringer. Forskellen er, hvordan du vælger at se det – med tunnelsyn eller et bredt perspektiv.

Det er ikke kun min erfaring, jeg bringer videre. Videnskaben om Positiv Psykologi, som jeg er så priviligeret at bruge en del af ugens timer på, fortæller det samme. Positive emotioner skaber løsninger, mere trivsel og livskvalitet.  Og det bedste er, at det kan du træne. Du kan træne dine tanker og dit mindset, så du bliver styrket og oplever flere muligheder og glæde. Det gør jeg hver eneste dag, for det er ligesom med løbeture, styrketræning og andre former for træning, hvis du stopper, aftager effekten.

En del af mine løbeture, både træningsture og maratonløb, bliver ofte brugt til mental træning, mens jeg nyder det skønne efterår. Jeg er fuld af taknemmelighed over en skøn uge med mange kilometer i løbeskoene, men også tid til familie og uddannelse. Taknemmelighed er også en del af et stærkt mindset. At stoppe op og have fokus på det, du er taknemmelig for, skaber positive følelser, der styrker dig. I dag var jeg taknemmelig for det skønneste efterårsvejr, naturens flotte farver, min krop der samarbejdede på ugens tredje maratonløb. Lige nu er jeg taknemmelig for min fantastiske familie og kærligheden, der omgiver mig. Livet er fantastisk og fyldt med muligheder og kærlighed – et fokus der skaber glæde og flere muligheder og kærlighed.

AF HJERTET TAK.

DAGEN I TAL

Tidspunkt Lørdag den 14. november 2020, kl. 8.30
Sted Fredskov 2500 Basic
Resultat 4.34.51
Marathon i alt 861
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2020 77
Tidspunkt Torsdag den 12. november 2020, kl. 8.30
Sted Fredskov Happy Basic
Resultat 4.36.23
Marathon i alt 860
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2020 76
Tidspunkt Onsdag den 11. november 2020, kl. 8.30
Sted Fredskov 2500 Basic
Resultat 4.34.01
Marathon i alt 859
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2020 75

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2020/11/syv-yndlingsdage/