FOKUS PÅ TAKNEMMELIGHED

HVORDAN GÅR DET MED GLÆDEN?
HVAD ER DU GLAD OG TAKNEMMELIG FOR I DAG?

VIGTIGT: Fokus på muligheder, glæde og taknemmelig betyder ikke, at du kun må mærke positive følelser. Vi bliver alle udsat for hændelser i livet, der kan aktivere f.eks. vrede og sorg, og det skal du mærke og håndtere. Det er den ubegrundede negativitet, der stjæler din energi og din livskvalitet. Den kan holde dig fanget og give dig følelsen af at have en betonklods om benet. Den ubegrundede negativitet kan begrænse og kvæle dig, så du glemmer, at du selv har et valg.

Den gode nyhed er, at du er i besiddelse af alt det, der skal til for at frigøre dig selv. Du kan træne positivitet, ligesom du træner alt andet, du ønsker at blive bedre til. Det er det, vi gør, når vi har fokus på taknemmelig – udover at det bringer ro og glæde her og nu.

Lige nu er jeg glad i låget og taknemmelig for en veloverstået mundtlig eksamen på Zoom🙏😍❤️ , og jeg glæder mig og er klar til andet modul på masteruddannelsen i Positiv Psykologi⭐️

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2021/01/fokus-paa-taknemmelighed/