LET AT HAVE DET SVÆRT – SVÆRT AT HAVE DET LET

Løbeturene i Valbyparken og omegn er forskellige hver dag, men en ting er ens: AT JEG VÆLGER AT VÆRE TAKNEMMELIG OG VÆRDSÆTTE DET, DET ER❤️
Det kan være udfordrende for os mennesker at fokusere på muligheder og glæde, hvis vi står i svære situationer, for vi er født med en tendens til negativitet, hvilket reddede vores forfædres liv mod sabeltigere og andre farer, fordi de var på vagt og klar til kamp. I dag er det hverken nødvendigt eller hensigtsmæssigt, og konsekvensen for dig og mig er, AT DET KOMMER AF SIG SELV AT HAVE DET SVÆRT, MENS VI SKAL ARBEJDE FOR AT HAVE DET GODT.
Jeg garanterer dig, at det er arbejdet værd, og i sidste ende er det meget mindre arbejde end kampen med unødvendig frygt, mistillid, vrede og dom, der spænder ben for dig. Jeg har valgt et liv med taknemmelig, som udover at være en følelse også er et veldokumenteret værktøj, der skaber glæde❤️
Selvfølgelig skal du mærke dine følelser og have luft, men derefter er det smart med en konstruktiv fortolkning af de negative begivenhed og en høj positiv emotionel stil, hvis du ønsker flere muligheder og mere glæde❤️

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2021/03/let-at-have-det-svaert-svaert-at-have-det-let/