AF HJERTET TAK

SKØNNE JER❤️ AF HJERTET TAK TIL ALLE for den mest fantastiske dag, de flotte gaver og mange hilsner. Jeg er meget taknemmelig og total glad i låget❤️

Se resultatliste her.

 

900 maratonløb og nummer 1000 forude❤️ For mig er maratonløb livskvalitet, glæde, eventyr, venskab, styrke, udvikling, overskud og kærlighed ❤️ Det fortsætter jeg med og målet er 1000 i sommeren 2022. JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET, og jeg gør det med glæde – omgivet af de skønneste mennesker ❤️ Tak til hele Fredskov Teamet for at sørge så godt for os – uden jer, ikke noget FREDSKOV RUN & FUN❤️ Tak til alle deltagerne for en fantastisk løbefest – uden jer, ikke noget FREDSKOV RUN & FUN❤️Tak for alle de skønne gaver som jeg fik. I er for vilde og forkæler mig❤️ Tak for alle de mange dejlige hilsner❤️ I er de bedste❤️AF HJERTET TAK ❤️

 

DAGEN I TAL

Tidspunkt Lørdag den 12. juni 2021, kl. 8.30
Sted FREDSKOV RUN & FUN JUBILÆUMSLØB
Resultat 4.23.41
Marathon i alt 900
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2021 24

Jeg løber i tøj fra

Næste gang du skal købe løbetøj eller løbesko, får du 15% rabat* i SNOWFUN med rabatkoden Aneste. Du kan både handle online og i butikken i Roskilde.
*Rabatten gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2021/06/af-hjertet-tak/