MS BIKE FRA SKAGEN TIL KØBENHAVN

Så kom vi i mål efter en skøn, hård, våd, blæsende, udfordrende og fantastisk cykeltur fra Skagen til København med omveje🚴🚴‍♀️ Det sejeste Team Faxe Kondi💪💪💪😘 Alle gav den fuld gas, og vi kørte rigtig mange kilometer og samlede mange penge ind til en verden uden sclerose.


Det var den vildeste oplevelse og udfordring🚴❤️ Mit mål var at cykle hele vejen, (734 KM) og samtidig havde jeg følelsen af, at det var en succes bare at sætte mig op på sadlen, for Sørren og jeg havde aldrig cyklet de mange skønne træningsture og holdt cykelferie i Harzen uden en høj overlægger. DET VAR EN SUCCES. Vi startede kl. 9.00 i Skagen i medvind og super hyggeligt selskab på vej mod Thisted. Vi nøjedes ikke med medvind, og sidevinden var hård, men det hjalp at køre i en gruppe, selvom jeg stadig har noget teknik at lære. Solen kiggede en smule frem ned igennem Jylland, men da vi nåede Fyn kom mørket og regnen. Jeg begyndte at kæmpe for at følge med gruppen, og specielt op ad bakkerne var jeg udfordret, men alligevel var jeg ved godt mod og troede på det. Efter tre timers nedkøling i regnen i buldermørke måtte jeg sande, at jeg ikke kunne blive ved at følge med, og jeg ville sænke gruppen, hvis jeg fortsatte. I depotet ved Svendborg efter 520 KM hoppede jeg af cyklen, stolt og lidt ærgerlig. Ved Mosede Fort hoppede jeg på igen og cyklede de sidste 20 KM med holdet i mål💪 Hvis jeg tager udfordringen op igen, har jeg mere cykelerfaring, som vil hjælpe mig for eksempel i mørket, hvor det krævede meget koncentration. 

Det var en fantastisk tur, og skønt at dele udfordringen og oplevelsen med Sørren og de dejligste holdkammerater og bedste crew. Af hjertet tak🙏 Jeg kan, jeg vil, jeg gør det💪❤️
Klar til start i Skagen sammen med min bror Lars, som er initiativtager til Team Faxe Kondi. Foto: Jeppe Svendsen

Du må have ondt bagi! Det lyder utroligt, men kun meget lidt ømhed. Holdet kørte i Fusions cykeltights, og de får stort thumps up herfra. Jeg er klar til Aarhus – København på lørdag. FOR REAL 🙂

Alt mit sportstøj er fra SNOW FUN.

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2021/08/ms-bike-fra-skagen-til-koebenhavn/