PÅ JAGT EFTER MEDVIND

Løb og maraton er min absolut favorit, og efter lang sommerferie fra maraton glæder jeg mig til næste medalje på onsdag. Maraton gør mig glad – også når det er hårdt og krævende, men jeg glædes også over mange andre ting, og cykelture er en af dem. På cykel kommer jeg længere omkring, og jeg nyder de smukke udsigter, gerne i det bedste selskab. I går var Sørren og jeg detektiver på jagt efter medvind i hele Nordsjælland, men vi fandt den først i Køge, så det blev til 225 KM med frokost i Frederikssund og dessert i Køge. Ret fantastisk 🚴‍♀️⭐️❤️ Valby-Helsingør-Tisvildeleje-Frederiksværk-Frederikssund-Skibby-Roskilde-Osted-Køge-Valby – en rute med de mest fantastiske udsigter🙏
Vi træner til Skagen – København med omveje og samler ind til en verden uden sclerose. Vi er taknemmelige for alle bidrag🙏 DU KAN STØTTE HER.
Tak til alle jer skønne mennesker, der allerede har bidraget🙏😘

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2021/08/paa-jagt-efter-medvind/