ONSDAG OG FYRAFTENSLØB

Det eneste vi kan være helt sikre på, er at livet ændrer sig – sådan er det for os alle. I dag betød det, at onsdagsløbet var et fyraftensløb. Efter 78 Fredskov 2500 Basic med start kl. 8.00 eller 8.30 var nummer 79 med start kl. 15.30. Det er vores mulighed lige nu, og heldigvis var flere seje løbere klar til start.

Vi startede  i tørvejr, men det holdt kun cirka en runde☔️ Det betyder dog ikke noget, når vi har fokus på muligheder⭐️ Citat Lise på femte runde: “Hvor er vi dog heldige. Det regner jo ikke så meget”👍 Jeg er vild med det😘

En løbetur giver overskud og glæde – også i regnvejr. Så er det bare en endnu mere fantastisk følelse at stå under den varme bruser bagefter😍 På en løbetur falder brikkerne på plads inde i hovedet eller bliver smidt ud, hvis de ikke passer eller ikke er gode for mig. Så er der plads til nye indtryk, nye ideer og nye oplevelser🙏 Mine løbeture er en del af min fantastiske livskvalitet, og den vil jeg gerne beholde, så jeg kommer afsted – også i regnvejr. I dag var det et fyraftensmaraton, så det føles ekstra godt med en time i sofaen ❤️

Jeg løber i tøj fra

Næste gang du skal købe løbetøj eller løbesko, får du 15% rabat* i SNOWFUN med rabatkoden Aneste. Du kan både handle online og i butikken i Roskilde.
*Rabatten gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

DAGEN I TAL

Tidspunkt Onsdag den 15. september 2021, kl. 15.30
Sted Fredskov 2500 Basic – Fyraftensløb
Resultat 4.28.41
Marathon i alt 918
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2021 42

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2021/09/onsdag-og-fyraftensloeb/