UD OG SE

Jeg løber i tøj fra

Næste gang du skal købe løbetøj eller løbesko, får du 15% rabat* i SNOWFUN med rabatkoden Aneste. Du kan både handle online og i butikken i Roskilde.
*Rabatten gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Jeg er vild med Fredskov 2500 Basic i Valbyparken, men det er også skønt at komme ud og se noget andet. Lørdag i mit gamle hood i Næstved, og søndag var jeg for første gang med til Moffes Marathon i strandparken ved Brøndby Strand.

Skønt med løbetur i mit gamle hood🏃‍♀️❤️Ø-Marathon på tur til Kalbyrisskoven i Næstved🍁🍂 Dejlig skovtur med op og ned og super træning til Stockholm Marathon i næste weekend, som vist ikke er helt flad😁⛰

Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg sikkert godt💪 Hvis det er dit syn på verden, åbner den sig op og byder på fantastiske muligheder og oplevelser⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tilbage i 2010 var det en crazy tanke at løbe maraton to dage i træk, men så troede jeg på det, gjorde det og rykkede grænserne, og det fortsætter🏃‍♀️💪❤️ Heldigvis for oplevelserne vælter ind – i dag til Moffes Marathon i Strandparken ved Brøndby Strand, og vejret var bedre ude, end det så ud til indefra, så det er bare med at komme afsted😍

DAGENE I TAL

Tidspunkt Søndag den 3. oktober 2021, kl. 9.00
Sted Moffes Marathon, Strandløbet
Resultat 4.14.23
Marathon i alt 921
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2021 45
Tidspunkt Lørdag den 2. oktober 2021, kl. 9.00
Sted Ø-Marathon på skovtur i Kalbyrisskoven
Resultat 4.29.30
Marathon i alt 920
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2021 44

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2021/10/ud-og-se/