DANS I REGNEN

Tårerne løb ned af kinderne på mig søndag morgen, da jeg måtte konstatere, at jeg ikke kunne være med til at fejre min aller bedste løbemakker Henrik, der løb sit maratonløb nummer 200💪🇩🇰⭐️🏃‍♂️🎉⭐️🥳

Svinmelhed har fået en helt ny betydning, og jeg er MIDLERTIDIG sendt til tælling med en virus på balancenerven. JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET, og det, jeg gør, er at tænke styrkende og helende tanker, der hjælper mig med at komme på benene igen så hurtigt som muligt.

Kæmpe mega tillykke til Henrik med den seje præstation🇩🇰💪💯💯 Han havde en fantastisk fejring omgivet af de bedste❤️ Kæmpe tak til fantastiske Sørren for støtte og hjælp❤️🙏 Som altid total styr på depotet og masser af hep, og herhjemme så jeg kommer bedst muligt igennem nogle udfordrende dage. Livet handler også om at danse gennem regnen❤️

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2022/09/dans-i-regnen/