FOKUS PÅ MULIGHEDER RUN & FUN

COVID-19-tiden trækker ud, og dermed også vores mulighed for at mødes og løbe Fredskov Run & Fun samt alle de andre skønne løb, som vi elsker at mødes til. DERFOR er tiden inde til, at Fredskov Run & Fun finder et alternativ, så vi kan gøre det, vi elsker.

Selvom vi glæder os over, at Danmark langsomt åbner op, ser det ikke ud til, at vi kan mødes til arrangementer i større grupper, så vi fortsætter lidt endnu med at løbe sammen hver for sig.

FREDSKOV FOKUS PÅ MULIGHEDER RUN & FUN

Vi løber sammen hver for sig, deler vores oplevelse online og slutter med medalje om halsen. FUN er også at gå, cykle eller løbe på rulleskøjter, så hvis du vil være med på cykel, rulleskøjter eller gående er du meget velkommen. 

Lørdag den 16. maj 2020, kl. 9.00

Lørdag den 30. maj 2020, kl. 9.00

Lørdag den 6. juni 2020, kl. 9.00

ALLE KAN VÆRE MED. Du bestemmer selv, hvor langt du vil løbe, gå eller cykle, og du laver selv din rute. Brug eventuelt I FORMs ruteplanner.  Vi starter alle samtidig på hver vores startsted. Jeg sender LIVE fra starten i gruppen, som du er inviteret til på Facebook. Gruppen hedder

Fredskov FOKUS PÅ MULIGHEDER Run & Fun

Undervejs vil jeg dele mine oplevelser, og jeg håber, at du vil gøre det samme. Jeg glæder mig til at se jeres glade vinderbilleder, for det er vi alle – VINDERE.

Til  løbene er der lodtrækningspræmier, så du kan vinde startnumre til Løb i Knuthenborg samt Fredskov Run & Fun på den anden side af Corona samt bøgerne JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET og MARATONKVINDEN.

Vi fortsætter med FREDSKOV FOKUS PÅ MULIGHEDER RUN & FUN så længe, at vi ikke må mødes til løb.

Ved tilmelding får du tilsendt medaljen, så du er klar til sejrsceremonien. Derudover inviterer jeg dig til fællesskabet på Facebook, så vi kan løbe sammen. Det koster 85 kr. at deltage. Tilmelding til to løb 125 kr, Tilmelding her.
Bemærk: Der er nogle hverdages leveringstid.

Løbene er ikke gyldige i forhold til Klub 100 Marathon.

ARRANGØR
Aneste Fredskov
40473027
aneste@aneste.dk

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/fokus-paa-muligheder-run-fun/