FREDSKOV RUN & FUN I EFTERÅRSHUMØR – UDSOLGT

DER ER UDSOLGT

Hej skønne løbevenner

Det bliver som altid en stor fornøjelse at løbe sammen med mange af jer skønne mennesker på en dejlig rute. Håber vi ses lørdag den 24. oktober 2020, kl. 8.30.  Vi har flyttet løbet fra Firmasport til Fjordvangen 1, Stenbæksholm, 4700 Næstved. Der er parkering ved start.

Vi, Fredskov Teamet, glæder os til en festlig dag i løbeskoene, hvor seje Nils Sonqvist løber på boblerlisten i Klub100 Maraton??? Det er ikke mange måneder siden, at Nils løb halvmaraton nummer 200.

Du kan løbe maraton, halvmaraton og andre distancer. Ruten er 7 km og afmærket med pile. Du er også velkommen til at gå. Vi har en tidsgrænse på 5½ time, hvilket betyder, at vi begynder at pakke sammen, men du løber bare færdig og får medalje og sluttid. Der er en flot medalje til alle distancer.

Der er deltagerbegræsning på 40 løbere.

Start: Fjordvangen 1, Stenbæksholm, 4700 Næstved. Der er parkering ved start og et toilet.

Der er depot og efter løbet hygge og lidt godt til ganen.

Tilmeldingsgebyr 110 kr. for alle distancer. Tilmeldingsgebyr betales på Mobile Pay 40473027 eller her. Du er først tilmeldt, når tilmeldingsgebyr er betalt. Tilmeldingsgebyr refunderes ikke, men senest to dage før løbet, er du er velkommen til at overdrage tilmeldingen til en anden løber eller flytte den til en anden dag.

Ved tilmelding accepterer du, at løbet foregår på eget ansvar. Du giver ligeledes tilladelse til, at vi offentliggør dit navn på deltagerlisten og dit resultat på resultatlisten samt bruger eventuelle billeder fra løbene.

REGLER
Vi følger Klub 100 Marathon Danmarks regelsæt.

Løberen er selv ansvarlig for at få målt sin sluttid. Tiden noteres på deltagerlisten i depotet.
Uret må ikke stoppes undervejs.
Urets autopause-funktion skal være deaktiveret.
Ruteanvisninger skal følges.
Ved tilmelding accepterer du, at løbet foregår på eget ansvar.
Der må ikke smides affald i naturen. Brug skraldespanden ved depotet.

For at få tilladelse af Politiet til at afholde løbet, er det vigtigt, at vi holder tilbage for andre trafikanter. Vi skal overholde færdselsreglerne og må ikke være til gene for andre trafikanter.

ARRANGØR
Aneste Fredskov
40473027
aneste@aneste.dk

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/fredskov-run-fun-i-efteraarshumoer/