FREDSKOV RUN & FUN – VI FEJRER CASPER BRESCHELS MARATON #100

FREDSKOV RUN & FUN – VI FEJRER CASPER BRESCHELS MARATON #100
Lørdag den 21. november 2020

Vi glæder os til at fejre Caspers maraton nummer 100. Desværre bliver det ikke, som vi havde lagt op til på grund af COVID-19, men vi fokuserer på muligheder. Casper glæder sig, og vi hepper på ham under hensyntagen til COVID-19 begrænsninger. Vi følger til hver en tid anbefalingerne fra Klub 100 Marathon.

FÆLLES FOR ALLE
Da vi maksimalt må være ti samlet, kan du først være i depot og målområde 15 minutter før start. Man må ikke være sammen på tværs af startgrupper.

Alle deltagere får udleveret en pose med eget depot og medalje.

Din tid skriver du til mig på SMS 40473027 eller mail aneste@aneste.dk

Husk det er vores fælles ansvar at overholde forsamlingsforbuddet på ti, og vi henstiller til, at der hilses med afstand.

Husk også i forhold til fejring af Casper at vi skal holde afstand og ikke forsamles i større grupper end ti.

MARATON
Alle deltagere på maratondistancen løber fra Kasernevej 24, 4700 Næstved. Der er en stor parkeringsplads foran Firmasport, som vi benytter. Alt foregår udendørs og der er ikke toilet ved start. Der er start kl. 8.30, 8.45 og 9.00.

HALVMARATON OG ANDEN DISTANCE
Alle deltagere på halvmaraton og anden distance løber fra Fjordvangen 1, 4700 Næstved. Der er parkering ved start. Ruten er den kendte Happy-rute på 7 KM. Der er start kl. 8.30 og 8.45 for halvmaraton og kl. 9.00 for anden distance.

TILMELDING
Tilmeldingsgebyr 110 kr.  for alle distancer.  Tilmeldingsgebyr betales her eller på Mobile Pay på 40473027. Du er først tilmeldt, når tilmeldingsgebyr er betalt.

REGLER
Vi følger Klub 100 Marathon Danmarks regelsæt.

Løberen er selv ansvarlig for at få målt sin sluttid. Tiden noteres på deltagerlisten i depotet.
Uret må ikke stoppes undervejs.
Urets autopause-funktion skal være deaktiveret.
Ruteanvisningerne skal følges.
Ved tilmelding accepterer du, at løbet foregår på eget ansvar.
Der må ikke smides affald i naturen. Brug skraldespanden ved depotet.

For at få tilladelse af Politiet til at afholde løbet, er det vigtigt, at vi holder tilbage for andre trafikanter. Vi skal overholde færdselsreglerne og må ikke være til gene for andre trafikanter.

Ved tilmelding accepterer du, at løbet foregår på eget ansvar. Du giver ligeledes tilladelse til, at vi offentliggør dit navn på deltagerlisten og dit resultat på resultatlisten samt bruger eventuelle billeder fra løbene.

ARRANGØR
Aneste Fredskov
40473027
aneste@aneste.dk

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/fredskov-run-fun-vi-fejrer-casper-breschels-maraton-100/