FREDSKOV RUN & FUN – VI FEJRER CASPER BRESCHELS MARATON #100

Hej skønne løbevenner

Løbet er udsolgt.

Vi arbejder på løsninger i forhold til COVID-19 og melder hurtigst muligt ud.

Søndag den 8. november 2020, kl. 8.30 løber seje CASPER BRESCHEL maraton #100. Vi glæder os til at fejre ham. Håber du vil være med.

Løbet er for alle. Du kan løbe maraton, halvmaraton og andre distancer. Ruten er 7,5 km og afmærket med skilte. Både på maraton- og halvmaratondistancen er sidste runde afkortet. Du er også velkommen til at gå. Vi har en tidsgrænse denne dag på 6 timer, hvilket betyder, at vi begynder at pakke sammen, men du løber bare færdig og får medalje og sluttid. Der er en flot medalje til alle distancer.

Tilmeldingsgebyr 110 kr. for alle distancer. Tilmeldingsgebyr betales på Mobile Pay 40473027 eller her. Du er først tilmeldt, når tilmeldingsgebyr er betalt. Tilmeldingsgebyr refunderes ikke, men senest to dage før løbet, er du er velkommen til at overdrage tilmeldingen til en anden løber eller flytte den til en anden dag.

Ved tilmelding accepterer du, at løbet foregår på eget ansvar. Du giver ligeledes tilladelse til, at vi offentliggør dit navn på deltagerlisten og dit resultat på resultatlisten samt bruger eventuelle billeder fra løbene.

REGLER
Vi følger Klub 100 Marathon Danmarks regelsæt.

Løberen er selv ansvarlig for at få målt sin sluttid. Tiden noteres på deltagerlisten i depotet.
Uret må ikke stoppes undervejs.
Urets autopause-funktion skal være deaktiveret.
Ruteanvisningerne skal følges.
Ved tilmelding accepterer du, at løbet foregår på eget ansvar.
Der må ikke smides affald i naturen. Brug skraldespanden ved depotet.

For at få tilladelse af Politiet til at afholde løbet, er det vigtigt, at vi holder tilbage for andre trafikanter. Vi skal overholde færdselsreglerne og må ikke være til gene for andre trafikanter.

ARRANGØR
Aneste Fredskov
40473027
aneste@aneste.dk

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/fredskov-run-fun-vi-fejrer-casper-breschels-maraton-100/