INSPIRERENDE OG ENERGIFYLDT FOREDRAG

Torsdag den 5. marts 2020, kl.19.30

366 MARATONLØB PÅ 366 DAGE – DU KAN, HVAD DU VIL

JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET

Hør den spændende og meget ærlige historie om, hvordan det var at stå op hver morgen i et år og løbe 42,2 kilometer uanset hvad. Jeg giver mine værktøjer videre, når jeg fortæller om, hvordan jeg fik stærk mentalitet og kom fra sygdomsramt til powerkvinde. Alle tager noget med hjem og rives med, når jeg fortæller passioneret og intenst. Via mine egne erfaringer inspirerer og motiverer jeg publikum til at tænke, “Når hun kan, kan jeg også.” Jeg fortæller en inspirerende historie og viser, at du kan få succes – også i modgang. Foredraget er for alle.

Pris 100 kr.

Billet/billetter bestilles på mail kk@events.dk
Betaling: Nordea reg.nr. 0343 konto 6264638354
Kvittering fra banken gælder som billet.

Arrangør: Kreativ Oplysnings Kreds

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/nspirerende-og-energifyldt-foredrag/