Om Aneste

Mit motto er, JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET, og mit livs formål er at være glad og lykkelig samt inspirere millioner til at tro på glæde, kærlighed og muligheden for at leve det bedste liv muligt – drømmelivet. Vi fortjener alle det bedste, og det er muligt for alle. Du tiltrækker ind i dit liv, hvad du føler, tænker på og taler om. Hvis du føler kærlighed og tror på livet. Hvis du smiler og tror på det bedste. Hvis du kun tænker, ser, taler og hører kærlighed – ER ALT MULIGT. Føl glæde og lev dit drømmeliv. NÅR JEG KAN, KAN DU OGSÅ GØRE DET, DU DRØMMER OM.

DET SIDSTE NYE ER, at mit drømmeliv inkluderer drømmeuddannelser. Jeg er derfor i gang med en Master i Positiv Psykologi fra Aarhus Universitet samt BODY SDS-uddannelsen. Træerne vokser op i himlen. 


Velkommen til min verden

God morgen

Det er netop, hvad det er – en god morgen og en ny mulighed for at skabe en dejlig dag. Det vælger jeg at gøre mit bedste for. Jeg vælger at fokusere på alt det positive og på det, jeg ønsker. Jeg kigger mig selv i øjnene i spejlet og siger, Jeg elsker dig. Du fortjener det bedste i verden. Hvor ser du godt ud til morgen. Det er en god dag. Så smiler jeg og mærker den gode følelse i kroppen. Jeg er taknemmelig over alt det, som jeg har i mit liv. 

Lytter til sjælens kalden

Jeg lytter til min sjæl, kigger indad og finder svarene. Meditation er blevet min daglige praksis (Det kan man også lære). Mine løbeture i stilhed giver mig klarhed og svar. Stilhed er som balsam for sjælen. At lytte til sjælen er også at stole på din intuition og mavefornemmelse, og det bringer dig på ret

Ekspert

I dag har jeg en stærk mentalitet. Jeg er blevet ekspert i positiv tænkning og motivation, der skaber resultater og får drømme til at gå i opfyldelse. Jeg har trænet mit sind og lært at tænke positivt automatisk. Det betyder, at jeg meget nemmere takler livets udfordringer og ser dem som muligheder for udvikling og vækst. Jeg er bevidst om, at jeg altid har et valg. Uanset hvad livet bringer af udfordringer, så bestemmer jeg selv, hvordan jeg vælger at reagere. Jeg skaber mit eget liv. Det er mit ansvar.

Sundhed

Min livsindstilling har i høj grad medvirket til, at jeg i dag ikke har nogen symptomer på dissemineret sklerose, og at jeg meget sjældent har sygedage. Det er med mit sind og min sjæl – og selvfølgelig også min fysik, at jeg løb 366 maratoner på 365 dage. Jeg har taget ansvar for mit eget liv, og det har givet mig frihed og høj livskvalitet.

”Jeg kan, jeg vil, jeg gør det”. Den sætning har jeg sagt til mig selv tusindvis af gange. Jeg har programmeret mig selv, mit sind og alle min krops celler til at vide, at alt er muligt. Hvis jeg virkelig ønsker det, tror på det og vil arbejde hårdt for det. Vi mennesker kan meget mere, end vi tror, hvis vi stopper med at sætte begrænsninger for os selv. Når jeg kan, kan du også, det du vil – stort som småt!

Professionelt

Professionelt er jeg certificeret ID Life Coach, Hypnoterapeut, Heal Your life Workshop Leader, og jeg har en professionsbachelor i ernæring og sundhed. Jeg har haft et varieret uddannelses- og arbejdsliv indenfor flere forskellige områder som revision, bank, jobcenter samt handicap- og psykiatri, hvor jeg blandt andet har arbejdet med undervisning, rådgivning, motivation og coaching. Jeg har haft min virksomhed siden 2009, og nu hedder den HeartSoul Aneste Guidence. I 2013 debuterede jeg som forfatter med MARATONKVINDEN. Den 1. september 2018 udkom min anden bog JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET. Jeg holdt mit første foredrag i 2013 og siden har jeg holdt mere end 200 foredrag for alle typer af mennesker i virksomheder, foreninger, løbeklubber, biblioteker, pensionistforeninger, skoler og ungdomsuddannelser mv. Jeg nyder at stå foran et publikum og give alle noget med hjem. I 2018 udvider jeg med online kurser og 1:1 powertalks. 

 

 

 

 

 

 

 Vi kan skabe vores drømmeliv

Spiritualitet, menneskets psyke og sammenhængen mellem krop, sind, sjæl og ånd interesserer mig meget. Jeg er nysgerrig på, hvad vi mennesker kan, når krop og sind arbejder sammen, og vi fokuserer vores energi på det, det vi ønsker. Vi mennesker er energi, ligesom alt omkring os er energi. Når vi tænker positive tanker og sender positive vibrationer ud, er det den type af vibrationer og begivenheder, vi trækker ind i vores liv. Mange gange kræver det, at vi rydder op i vores sind og smider gammelt affald ud. Negative mønstre, gamle vaner og overbevisninger, der ikke længere tjener os, skal udskiftes med nye overbevisninger og vaner, som er gode for os. På den måde kan vi skabe det liv, vi ønsker for os selv. Når det lykkes, er det en fantastisk følelse. Jeg bliver selv bedre og bedre til at skabe det bedste liv for mig selv. Det er muligt for alle gennem personlig udvikling, mental træning og ro.

Privat

Løbeskoene er en af de vigtigste beklædningsgenstande for mig. Jeg elsker mine løbeture, og marathondistancen er stadig magisk for mig, så en del af min tid bruger jeg i løbeskoene. Jeg nyder at sætte nye mål og flytte mine grænser.  Selvom mine interesser fylder meget i mit liv, er det vigtigste min familie. Mine to store guldklumper Emilie og Viktor er livets største gave, og jeg nyder at være mor. Min kæreste er min drøm, og vi støtter hinanden og udvikler os sammen.  Jeg får det aller bedste ud af mit liv. Det er en fantastisk rejse.

Det er mit ønske, at du også får det bedste ud af dit liv.

Vi fortjener alle kærlighed, glæde, latter og passion – og endnu mere kærlighed.


Fra Annette til Aneste og HeartSoul Aneste Guidence

Jep, det er mig 

√  Mig med 366 maratoner på 365 dage.
√  
Mig der siger, JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET.
√  
Mig der ved, at DU KAN, HVAD DU VIL.
√  
Mig der mener, at livet mest handler om at være så glad som muligt.
√  
Mig der indtil for nylig hed Annette Fredskov.
Nu hedder jeg ANESTE FREDSKOV eller mere nøjagtig ANESTE FRO FREDSKOV. Jeg reagerer stadig på Annette, og når jeg tager min telefon, siger jeg også Annette. Efter 46 år som Annette er det en vane, og hvorfor ikke blive ved den?

Der var noget

At ændre mit navn er ikke noget, jeg har planlagt i længere tid. Det var en form for flow, der startede, da jeg skulle skrive forfatternavnet på min anden bog, der udkommer senere i år. Der var et eller andet med mit navn – Annette Fredskov. Jeg kunne ikke sætte en finger på det, men jeg var nysgerrig på, hvad det handlede om. Jeg tænkte mest på mit efternavn Fredskov. Det fik jeg, da jeg giftede mig med min eksmand Ulrich, og jeg beholdt det, da vi blev skilt, for verden kender mig som Fredskov, men jeg er døbt Jensen. Hmm, hvad skulle jeg stille op med det. Skulle jeg hedde Annette Jensen? Annette Fredskov Jensen? Ingen af delene gav mig den rigtige mavefornemmelse, men følelsen af at der skulle ske noget med mit navn blev stærkere og og stærkere. Jeg begyndte at google numerologi, som bygger på antagelsen om, at alt i universet består af forskellige former for energi, og at alle energiformer hænger sammen og påvirker hinanden. Det giver mening for mig, at alt består af en form af energi – også selvom jeg ikke helt forstår det eller kan se det. Min nysgerrighed blev større og større. 

Numerolog

For år tilbage skiftede en god veninde navn efter besøg hos numerolog, og dengang kunne jeg ikke helt forstå, hvordan det kunne gøre en positiv forskel for hende. Jeg havde forandret mig siden dengang, og selvom jeg stadig ikke helt kunne forstå det, kunne jeg føle det. Flowet var i gang, og efter en samtale med en kollega stod jeg med en anbefaling på en numerolog. Det var fantastiske halvfems minutter, og jeg var ikke i tvivl, da jeg gik ud af døren. Jeg skifter mit navn. Med de rigtige energier i mit navn kunne jeg se frem til, at nogle “ting” i livet ville komme nemmere til mig. Der var nemlig områder i mit liv, hvor jeg til trods for mine anstrengelser og stærke mentalitet stadig ikke fik det, jeg ønskede. Det så lyst ud. Nu skulle jeg bare vælge navnet. Jeg havde fået tre lister med navne med hjem. Til min store glæde kunne jeg godt hedde Fredskov. Faktisk var Fredskov helt perfekt, så efternavnet var på plads. Jeg brugte lidt tid på at smage på navne, før jeg til sidst endte med den rigtige mavefornemmelse og gik på borger.dk

ANESTE FRO FREDSKOV

Det er tre måneder siden (29.03.2018), og nu er jeg klar til at fortælle det til hele verden. Aneste passer til den person, jeg er i dag. Energien omkring Aneste føles lettere, og det betyder ikke noget, om jeg forstår det eller ej – bare det gør mig så glad som muligt. Bare det føles rigtigt – rigtigt for mig. 

Hvad siger familile og venner?

I skal bare fortsætte med at kalde mig Annette, sagde jeg til mine forældre, det har I døbt mig. Min skønne kæreste bakker mig op, selvom han ikke tror på det. Han er til videnskab og klare beviser. Mine guldklumper er vant til, at deres mor følger sit hjerte, og de bliver bare ved med at kalde mig mor. Veninder, som har kendt mig i mange år og fulgt min udvikling, begyndte med det samme at kalde mig Aneste – når de husker det. De har ikke stillet spørgsmåltegn ved min beslutning, selvom de ikke alle forstår det. Nyere venner har overhovedet ikke set det komme og har overrasket sagt, men du er da ikke spirituel

Jeg springer ud

Da jeg løb over målstregen den 14. juli 2013 efter at have løbet et maraton = 42,2 kilometer hver eneste dag i et år plus et ekstra den sidste dag, følte jeg mig som et med universet. Alt gik op i en højere enhed. Træerne voksede op i himlen. Det var som om, det var meningen, at jeg skulle gennemføre. Jeg følte en ubeskrivelig taknemmelighed. Tak, tusinde, tusinde tak. Det var en universiel følelse. Det var mig, der løb alle kilometerne. Det var mig, der igen og igen sagde til mig selv, jeg kan, jeg vil, jeg gør det.  Det var mig, der passioneret troede på det, arbejdede for det og havde tillild til, at jeg kunne finde løsninger på alle udfodringer. Det var mig, der blev ekspert i positiv tænkning, motivation og stærk mentalitet. Men jeg følte mig hjulpet af en usynlig kraft. Nogle kalder det spiritualitet, så ja, jeg er spirituel. Jeg har tillid til livet og ved, at jeg får den hjælp og støtte, jeg har brug for. Det er en tryghed, der skaber mere glæde og mere glæde tiltrækker mere glæde. Det er en cirkel, jeg gerne vil være i.

Stærk mentalitet

Du behøver ikke være spirituel for at arbejde med de samme værktøjer, som jeg har brugt for at skabe min stærke mentalitet, men jeg kan ikke garantere, at du ikke selv vil føle en samhørighed med universet, når du begynder at opnå, det du ønsker, og træerne begynder at vokse op i himlen i din verden. Det er en fantastisk følelse, men du behøver bare ikke kalde det spiritualitet, hvis et andet ord er bedre for dig. I dag er jeg vild med ordet SPIRITUEL og for mig går det hånd i hånd med min stærke mentalitet, der bevirker, at jeg ved;

JEG KAN DET, JEG VIL

√  Hvis det er vigtigt nok
√  
Hvis jeg vil gøre arbejdet – gøre en ekstra indsats

√  
Hvis jeg tror hundrede procent på, at det kan lade sig gøre.

√  
Hvis jeg har tillid til, at jeg finder løsninger på de udfordringer, der komme.

DET KAN DU OGSÅ – GØRE DET, DU DRØMMER OM

Vil du være med?

Jeg har besluttet mig for, at jeg ikke vil leve et okay liv. Jeg vil mere end det. Jeg vil leve et fantastisk liv. Vil du være med?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få inspiration til at leve med mere glæde og få dine drømme til at gå i opfyldelse. Få nemme værktøjer og strategier, der virker.

HeartSoul Aneste Guidence

Mit firma har selvfølgelig også været til numerolog. HeartSoul Aneste Guidence er rammen for alle de aktiviter, jeg vil lave for at nå ud til så mange mennesker som muligt med budskabet om, at vi alle kan skabe det, vi ønsker i vores liv. Det er godt nok ikke en videnskabelig undersøgelse, men jeg er et levende bevis.


 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/om-aneste/