Høj overligger

366 marathon på 365 dage – et marathonløb om dagen i et år, og ikke at forglemme to løb den sidste dag. Det er et stort mål! Måske for stort?

Er det fedt, at jeg tør sætte så stort et mål, eller er det dumt?

Hvorfor ikke sætte et lidt mere sikkert mål – et mål der er nemmere at nå, men som alligevel ville være grænseoverskridende. At løbe et marathon hver dag i tre måneder er jo også grænseoverskridende, og når det lykkes, så kunne jeg jo bare ligge nye tre måneder oveni. Så ville jeg nå målet et, to, tre eller fire gange. Er det fire-dobbelt succes eller er det fedtspilleri? 

Jeg ved godt, hvad jeg mener. Jeg har mærket efter rigtig mange gange, hvad der er rigtig for mig, og det er nok ikke sidste gang – der er jo ligeså mange meninger, som der er mennesker, og selvom jeg er sikker i min sag, så bliver jeg også svag indimellem, og det betyder kortvarig usikkerhed, indtil jeg mærker efter igen. 

Min drøm er at løbe et marathon om dagen i et år. Jeg vil gerne undersøge, hvad der sker med krop og sind, når jeg løber et år, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg kan gennemføre det. Jeg ved, at der er mange ting, som kan gå galt, men hvorfor skulle det det. 

Og succes – hvornår har man succes? Har jeg succes lige nu, fordi jeg tør sætte mig målet og arbejder for at nå det? Er det en succes, når jeg har gennemført de første tre måneder? Eller er det først en succes, når jeg har gennemført 366 marathonløb?

Hvad synes du?   

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/02/hoj-overligger/

5 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Jakob Bork Dirksen on 11. februar 2012 at 14:58
  • Svar

  Hej Annette

  Det er da ok at sætte overliggeren højt, og så gå (læs:løbe) efter målet:)
  Du er jo allerede godt i gang med at løbe en masse marathon rundt omkring sammen med alle os andre mere eller mindre løbetosser.
  Det bliver hyggeligt at løbe med dig ind imellem, og følge med i hvordan projektet skrider frem.
  Som bekendt er det værste der kan ske ikke at nå målet – det er meget værre ikke at forsøge at nå det mål , som du har sat sig!

  HELD OG LYKKE, samt mange gode oplevelser til dig.

  Vi ses derude;-)

  Jakob

   • on 11. februar 2012 at 19:47
   • Svar

   Tak, Jakob. Vi ses derude 🙂

  • Torben Larsen on 6. februar 2012 at 17:48
  • Svar

  Hej Annette
  Jeg ved at du er sej, og jeg glæder mig til at følge med i dit projekt. Jeg vil løbe med så ofte at det lader sig gøre. Jeg er igang med at finde en god rute i Teglstrup Hegn(Helsingør) Så skal vi sgu’ løbe marathon i min baghave.

  Ses på løbesporet.
  Torben

   • on 7. februar 2012 at 14:45
   • Svar

   Hej Torben. Det lyder rigtig godt. Jeg er klar på løb i Teglstrup Hegn. Du siger bare til:-)

  • Ulrich Fredskov on 5. februar 2012 at 00:46
  • Svar

  Hej min skat.

  Jeg synes du er fantastisk sej at turde sætte sådan et mål. jeg ved at hvis nogen kan gennemføre dette, er det dig. Vi er alle stolte af dig og vi støtter dig hele vejen.

  Kys og kram fra os 3.

Skriv et svar

Your email address will not be published.