motionslob.dk/løbskalender

Det er blevet en ny hobby. Er der kommet nye marathonløb til? Løb, der fylder en tom plads i kalenderen. Jeg har lige været derinde igen – for første gang i dag 🙂 Og sørme om der ikke var et nyt løb at skrive i kalenderen – Sydkyst Marathon Cannonball den 10. marts. Det er skrevet ind i kalenderen. Jeg ved ikke, om jeg kan, for Viktor skal spille fodboldstævne i den weekend – indendørssæsonens sidste stævne, så det vil jeg se. Vi må se om tidspunkterne passer sammen.

Sådan gør jeg – skriver alle løb ind i kalenderen – selvfølgelig dem jeg kan og har planlagt at løbe, men også de løb, som jeg måske kan – hvor der en lille mulighed for, at det i sidste ende passer sammen. Så kan du forstille dig, hvordan min kalender ser ud 🙂

I mit andet liv- før marathon, så jeg efter ferierejser i stedet for marathonløb. Efter devisen – hvis jeg leder længe nok, så finder jeg helt sikkert den perfekte billige ferierejse, så vi lige kan tage afsted en ekstra uge 🙂 Nu ser jeg på Marathon Travels hjemmeside og tjekker netbank for at se, om det hænger sammen med en lille marathonrejse. Min 40 års fødselsdag skal fejres med en kærestemarathontur. På min 40 års fødselsdag løber jeg Rom Marathon, mens min dejlige mand hepper. Det er fantastisk, når ferierejser kan kombineres med marathon. I maj skal vi alle fire besøge familie i Beijing, Kina, og jeg skal løbe marathon på den Kinesiske Mur – The Great Wall Marathon. Der er så mange marathonoplevelser, der venter. Så mange spændende steder at besøge. Jeg vil løbe jorden rundt 🙂

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/02/motionslob-dklobskalender/

Skriv et svar

Your email address will not be published.