Hvor er mine løbesko??

Det havde vi ikke regnet med – at bagagen ikke var kommet, da vi kom tilbage til hotellet efter en spændende dag med sightseeing.  Men sådan er det.  Må indrømme at det er svært at smile. Jeg tænker på mit marathon på søndag – mine løbesko. Savner også mine kontaktlinser. Ikke mere klynkeri. Ulrich har ringet til rejseforsikringen, for nu bliver vi nødt til at købe tøj. Som Ulrich siger, "der er kun to sider på underbukserne" 🙂

Så det er nu, at vi skal blive ved med at være positive, selvom det er smadder irriterende at mangle alle sine ting.  Nu kan jeg købe tøj uden selv at skulle betale. Det sker ikke så tit. Nå, ikke mere bagagesnak nu. 
 
Som nævnt har det været en spændende dag med mange indtryk og oplevelser. Rom er en skøn by med meget historie. Inde i Peters Kirken har jeg ikke fantasi til at forestille mig, hvordan de har kunnet bygge den – det er imponerende. Samtidig tænker jeg på alle de ting, der er sket i de rum i gennem tiderne – hvis mure kunne tale!  Det er fantastisk at gå på vandretur gennem Rom, som vi har gjort i dag. Vi fortsætter i morgen – kombineret med lidt shopping (det var det med kufferten).

Vi sluttede sightseeingen af med at hente mit startnummer til på søndag. Det var hurtigt klaret. Jeg vidste jo ikke på det tidspunkt, at jeg ville få brug et par nye løbesko. Så ville jeg have købt dem der – i Marathon Village, hvor man kan købe alt til løb. 

Nu har jeg ikke haft løbesko på i to dage, og jeg savner det. Det er langt tid siden, at jeg har prøvet det. Heldigvis har jeg rørt benene i dag alligevel – tror vi har gået 15 km 🙂

 

 

20120316-232032.jpg

Colosseum i Rom – her mærker man historiens vingesus

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/03/hvor-er-mine-lobesko/

Skriv et svar

Your email address will not be published.