Interview med TV2 ØST

Det har været en spændende formiddag med interview til TV2 Øst. Jeg havde sat to timer af i kalenderen til interview og løbeoptagelser. Det blev til 2½ times arbejde for at have stof til et to minutters indslag i nyhederne. Så bliver det også SUPER godt. Ja, det regner jeg med. Nu skal Søren Langhorn hjem og redigere optagelserne, og så kommer det færdige resultat en af dagene i nyhederne på TV2 ØST. 

Det var en rigtig god oplevelse. Ulrich havde arrangeret det med arbejdet, så han arbejder hjemme i dag. Søren, TV2 ØST, ville nemlig gerne have Ulrich med, så han kunne sige lidt om mig og min galskab 🙂

I starten er det lidt pudsigt at blive filmet, men der gik ikke lang tid, før jeg snakkede løs – Det er der sikkert nogen, der IKKE bliver overraskede over 🙂 Dejligt at få lov til at fortælle om min passion og mit budskab.

Efter interviewet herhjemme kørte Søren og jeg ud til Herlufsholmskoven for at lave løbebilleder. Dagen startede med regnvejr, men da vi landede i skoven kiggede solen frem. Vi brugte cirka en time i skoven på at lave forskellige optagelser med mig løbende i de skønneste omgivelser. Det var sjovt at arbejde for at få de allerbedste billeder. En pige har jo ikke noget imod at lege fotomodel for et par timer 🙂

Så jeg er klar på mere TV, og jeg glæder mig allerede til at være med til TV2 ØSTs optaktsprogram til TV2 ØST Løbet.

Nu gælder det mine fødder. Lige om lidt kommer Fodterapeut Malene Schmøde og befrier mig for den ligtorn, som driller mig.

Det er vigtigt at passe på sine fødder – også selvom man ikke løber marathon. Fødderne skal bære dig igennem livet.

Vær god mod dine fødder!

 

 

 

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/03/interview-med-tv2-ost/

Skriv et svar

Your email address will not be published.